Evenement

Evenementen
Zoeken
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NK freestyle snowboard & ski (Totally SnowJam)

7 april 2018 - 14 april 2018

Agenda voor 2018 bij de hand? Noteer maar vast: de NK freestyle van 7 tot en met 14 april 2018 in Les Deux Alpes. Nee, geen NK snowboard en freeski, maar een NK specifiek voor de freestyle disciplines big air, halfpipe en slopestyle. En ja, je leest het goed. Dit jaar vindt de NK Freestyle niet in Laax plaats, maar in de Franse Alpen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

En vooral ook omdat we dit jaar de krachten bundelen en samen met onze zuiderburen en met event- en reispartner Snowjam het grootste sneeuwfestijn van de Benelux neerzetten! Het gecombineerde Nederlands en Belgisch kampioenschap freestyle wordt georganiseerd door de Nederlandse Ski Vereniging en Sneeuwsport Vlaanderen. Partner Snowjam bezorgt jullie de meest onvergetelijke feestjes en après-ski, terwijl Husk en Sunweb ervoor zorgen dat jullie op bestemming komen en lekker slapen. De Nederlands-Belgische samenwerking kent veel bijkomende voordelen, zoals een groot en sterk deelnemersveld, heel veel actie en een goede sfeer. Kortom, een win-winsituatie. En een fantastische finale van het wintersportseizoen tijdens Totally SnowJam 2018!

Les Deux Alpes vormt in de tweede week van april het podium voor alle freestyle snowboarders en skiërs op de onderdelen big air, slopestyle (beide tevens FIS-kampioenschappen) en halfpipe, waarin de Nederlandse en Belgische titels worden verdeeld. Naast de strijd om de nationale titels vindt tijdens Totally SnowJam 2018 ook de Battle of the Lowlands plaats, waarbij zal blijken welke van de twee lage landen als beste uit de bus komt. Totally SnowJam 2018 is voor honderd procent een freestyle-event. Daarom is het dat niet alleen de locatie, maar ook de samenstelling van het programma enigszins is aangepast. Klik voor de details van het programma hieronder op het item ‘weekprogramma’.

Veelzijdig progamma
Totally SnowJam 2018 is niet alleen bedoeld voor wedstrijdrijders, maar door het uitgebreide en veelzijdige programma ook zeker geschikt voor iedereen die nog een weekje sfeervol van de sneeuw wil genieten. Alles gebeurt op de piste, van de wedstrijden overdag en de festivals in de avonduren tot het verblijf in de nacht.

Snowboard alpine & snowboardcross
Nederlandse alpineboarders komen in actie tijdens de NK snowboard alpine indoor in Landgraaf. Op zaterdag 28 oktober 2017 wordt er op de FIS gehomologeerde piste van SnowWorld gestreden om de nationale slalomtitels. In het seizoen 2017/2018 staat er geen Nederlands kampioenschap snowboardcross op de kalender. Voor alle crossers staan er in november wel twee trainingsdagen en een wedstrijd banked slalom in SnowWorld Landgraaf op de planning.

Weekprogramma wedstrijden

Zondag 8 april: trainingsdag slopestyle (+ halfpipe)

Maandag 9 april: nationale kampioenschappen en FIS wedstrijd slopestyle

Dinsdag 10 april: trainingsdag big air (+ halfpipe)

Woensdag 11 april: nationale kampioenschappen en FIS wedstrijd big air

Donderdag 12 april: nationale kampioenschappen halfpipe

Vrijdag 13 april: wheather day

Inschrijven wedstrijden

De inschrijvingen zijn nog niet geopend.

Boeken Totally SnowJam

Boeken via Husk: https://www.husk.nl/zoeken.aspx?searchtext=snowjam
Met de volgende kortingscode kan er t/m 31 december 2017 een korting van 50 euro per boeking worden verkregen: TOTALLYSNOWJAM2018

Deze kortingscode kan alleen verzilverd worden bij reizen naar Les 2 Alpes in de periode van 7 april t/m 14 april 2018.


Boeken via Subweb: https://www.sunweb.nl/wintersport/totally-snowjam
Let op: hier is het ticket voor de “side-events: Totally Snowjam NK & BK Freestyle 2018” los bij te boeken in de boekingsstappen. Met de volgende kortingscode kan er t/m 31 december 2017 een korting van 50 euro per boeking worden verkregen: TOTALLYSNOWJAM2018

Deze kortingscode kan alleen verzilverd worden bij reizen naar Les 2 Alpes in de periode van 7 april t/m 14 april 2018.

Resultaten afgelopen jaren

Foto's & video's

Gegevens

Begin:
7 april 2018
Einde:
14 april 2018
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Nederlandse Ski Vereniging
Telefoon:
(070) 310 11 12
Website:
Wintersport.nl

Overige informatie

Disciplines
Ski freestyle, Snowboard freestyle

Locatie

Les Deux Alpes
Les Deux Alpes, Frankrijk + Google Maps