Evenement

Evenementen
Zoeken
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

WintersportFUNdag

28 mei 2017

De Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation organiseren samen op 28 mei de WintersportFUNdag voor wintersporters met een lichamelijke beperking. De beginnende wintersporter is in mei welkom in SnowWorld Zoetermeer.

Tijdens de WintersportFUNdag kunnen jongeren met een lichamelijke beperking tussen de 12 en 25 jaar kennis maken met wintersport. Er kan zowel staand of zittend geskiëd worden en natuurlijk kun je ook snowboarden! Gevorderden visueel gehandicapten zijn ook van harte welkom. 

Eerste kennismaking

Wil jij ervaren hoe het is om van de piste af te gaan? Wil je laten zien wat je kan? Dan is deze dag een absolute aanrader! De voorgaande jaren was de WintersportFUNdag een groot succes. Ook nu hopen wij weer een groot aantal (winter)sporters met een lichamelijke beperking kennis te laten maken met de wintersport. Ben jij sportief en wil je leren skiën/snowboarden? Er is nu niets meer wat je tegenhoudt. Op de FUNdag wordt rekening gehouden met jouw lichamelijke beperkingen en je leeftijd.

Er is genoeg materiaal aanwezig om je te laten skiën en/of snowboarden. Naast het materiaal is de begeleiding heel belangrijk. Tijdens deze dag is er dan ook volop begeleiding aanwezig om je te ondersteunen. Voor de beginnende zitskiërs onder ons is er zelfs 1 op 1 begeleiding aanwezig. Ouders en/of andere familieleden zijn natuurlijk welkom om te komen kijken en foto’s te nemen. Uiteraard behoort ook skiën/snowboarden tot mogelijkheid, maar de toegangskaarten dienen zelf bij de balie van SnowWorld aangeschaft te worden.

  • Wanneer: 28 mei 2017
  • Waar: SnowWorld Zoetermeer
  • Kosten: €15 inclusief baantoegang, materiaalhuur, begeleiding van ski-/snowboardleraren
  • Tijdstip: vanaf 09:30 uur
    De dag zal ingedeeld worden in 3 onderdelen: kennismakingslessen, training voor gevorderde wintersporters en funwedstrijd.

Let op: momenteel is er alleen nog plek bij staandskiën, parasnowboarden en de funwedstrijd.

Inschrijven WintersportFUNdag 2017 (deadline: 13 mei 2017):

  • Stap 1*: Vul het inschrijfformulier in.
  • Stap 2*: Reken op deze pagina de €15 inschrijfkosten af.

*Let op: beide stappen moeten worden voltooid om de inschrijving voor de deelname aan de WintersportFUNdag af te ronden.

Vrijwilligers gezocht

Om de WintersportFUNdag succesvol te laten verlopen, zijn we op zoek naar vrijwilligers die de beginnende wintersporters kunnen begeleiden.
-> Inschrijven vrijwilliger


De Johan Cruyff Foundation en de Nederlandse Ski Vereniging werken samen om meer jongeren kennis te laten maken met skiën en snowboarden. Naast de WintersportFUNdag is ook de doorstroom naar de wedstrijdsport door middel van wedstrijdtrainingen, internationale wedstrijden en trainingsstages voor de jeugd met een beperking van groot belang. Dit alles valt onder de noemer van het gezamenlijke project ‘Van FUNdament tot Talent’. Dit project wordt mede ondersteund door NOC*NSF.

Gegevens

Datum:
28 mei 2017
Evenement Categorie:

Organisator

Nederlandse Ski Vereniging
Telefoon:
(070) 310 11 12
Website:
Wintersport.nl

Overige informatie

Disciplines
Aangepast wintersporten

Locatie

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
Zoetermeer, 2717 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
079 320 2202