Sluit deze melding
Menu

Lidmaatschap

Reisverzekering

Hoofdlid €35 per jaar

Gezinslid €17,50 per jaar

Kinderen tot 5 jaar gratis

Lidmaatschap Nederlandse Ski Vereniging

Wintersport is fantastisch, en de Nederlandse Ski Vereniging is er om dit voor iedereen zo leuk en zo veilig mogelijk te maken. Als lid ontvang je viermaal per seizoen Wintersport Magazine en eenmaal Snowboard Magazine. Dat is ruim 600 pagina’s wintersportplezier in je brievenbus! Daarbij heb je toegang tot mooie producten en flinke kortingen. De ledenaanbiedingen variëren gedurende het jaar en zijn zeer divers. Zo krijg je niet alleen ruim €100 korting op onze eigen reizen maar ook korting op die van andere reisaanbieders. Als lid van de Nederlandse Ski Vereniging ben je verzekerd van betaalbare materiaalhuur: je krijgt tot wel 55% korting bij online aanbieder Skiset. Ook kun je van achter je eigen computer en onder begeleiding van de sexy stem van Humberto Tan werken aan je wintersportspecifieke spieren met het online programma SneeuwFit, dat alleen toegankelijk is voor leden. Bij diverse banen krijg je korting op de toegang en de lessen. In onze webshop krijg je als lid speciale prijzen voor kleding, dakdragers, sneeuwkettingen en gadgets. Zo kom je nooit meer onvoorbereid aan op de wintersport.

Een paar voordelen uitgelicht

Kinderen aanmelden?

Voor kinderen jonger dan vijf jaar hoeft geen lidmaatschapscontributie te worden betaald. Vanaf de vijfde verjaardag moet voor kinderen lidmaatschapscontributie van €17,50 per jaar worden betaald. Zij ontvangen vanaf dat moment ook een eigen lidmaatschapspas.

Word lid

Verzekering voor leden

Verzekering voor leden

Korting op reizen

Leden van de Nederlandse Ski Verenging krijgen ruim €100 korting op onze eigen reizen.

Lees meer

Doorlopende reisverzekering

Voor €2,50 per maand kunnen leden van de Nederlandse Ski Vereniging het basispakket van onze doorlopende reisverzekering afsluiten.

Lees meer

Ervaringen van leden

"Wintersport Magazine in de brievenbus ontvangen is iedere keer weer een cadeautje!"

Klaar om je lidmaatschap af te sluiten?

Word lid

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Ga dan naar het uitgebreide overzicht van veelgestelde vragen of neem contact op met de afdeling ledenservice via [email protected] of telefonisch via 070-310 11 12 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur).