Lidmaatschap

LIDMAATSCHAP NEDERLANDSE SKI VERENIGING

Wintersport is fantastisch, en de Nederlandse Ski Vereniging is er om dit voor iedereen zo leuk, veilig en voordelig mogelijk te maken. Als lid van de Nederlandse Ski Vereniging heb je toegang tot de beste doorlopende reisverzekering voor iedere wintersporter. Ook ontvang je viermaal per seizoen Wintersport Magazine, eenmaal Snowboard & Freeski Magazine en eenmaal Zomersport Magazine. Dat is ruim 600 pagina’s wintersportplezier in je brievenbus! Tevens heb je toegang tot onze ledenaanbiedingen, die gedurende het hele jaar variëren. Zo krijg je niet alleen korting op onze eigen reizen maar ook op die van andere reisaanbieders. Bij diverse banen krijg je korting op de toegang en de lessen. In onze webshop krijg je als lid speciale prijzen voor kleding, accessoires, dakdragers, sneeuwkettingen en gadgets. Van betaalbare materiaalhuur ben je ook verzekerd: als lid krijg je tot wel 55 procent korting bij online verhuurder Skiset. Met het online trainingsprogramma SneeuwFit, dat alleen toegankelijk is voor leden, kun je van achter je eigen computer en onder begeleiding van de sexy stem van Humberto Tan werken aan je wintersportspecifieke spieren. Zo ga je altijd goed voorbereid op wintersport.

KINDEREN AANMELDEN?

Voor kinderen jonger dan vijf jaar hoeft geen lidmaatschapscontributie te worden betaald. Vanaf de vijfde verjaardag moet voor kinderen lidmaatschapscontributie van €17,50 per jaar worden betaald. Zij ontvangen vanaf dat moment ook een eigen lidmaatschapspas.

Ervaringen van leden

Caroline, Haarlem
Skiër
8 jaar lid

“Wintersport Magazine in de brievenbus ontvangen is iedere keer weer een cadeautje!”

Extra voordeel voor onze leden

wintersportverzekering

Doorlopende reisverzekering

Vanaf €2,50 per maand kunnen leden van de Nederlandse Ski Vereniging het basispakket van onze doorlopende reisverzekering afsluiten.

wintersport-magazine

Wintersport Magazine

Leden ontvangen vier keer per jaar Wintersport Magazine. Of je nu skiër, langlaufer of snowboarder bent, met je gezin op vakantie gaat of wintersport als topsport bedrijft: iedereen die van de winter wil genieten, vindt inspiratie en informatie in het magazine. Daarnaast ontvang je een keer per jaar Snowboard & Freeski Magazine.

ledenaanbieding

Ledenaanbiedingen

Als lid van de Nederlandse Ski Vereniging heb je toegang tot mooie producten en flinke kortingen. Deze aanbiedingen variëren het hele jaar door en zijn zeer divers.

korting-op-reizen

Kortingen op reizen

Leden van de Nederlandse Ski Vereniging krijgen ruim €100 korting op onze eigen reizen. Zo kun je al vanaf €495 je techniek verbeteren tijdens de techniekreis van de Nederlandse Ski Vereniging.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe meld ik een gezinslid aan?

Een hoofdlid kan een (of meerdere gezinsleden) aanmelden via leden@nederlandseskivereniging.nl of telefonisch via afdeling ledenservice 070-310 11 12.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Je kunt je gegevens gemakkelijk aanpassen in je gebruikersprofiel.

Wanneer wordt de lidmaatschapspas verzonden?

Je ontvangt je lidmaatschapspas binnen 2 weken na aanmelding. De pas is vier jaar geldig.

Staat je vraag er niet bij? Ga dan naar het uitgebreide overzicht van meestgestelde vragen of neem contact op met de afdeling ledenservice via leden@nederlandseskivereniging.nl of telefonisch via 070-310 11 12 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur).