Leuke restaurants in Corvara

Dit onderwerp gaat over de bestemming Corvara

In maart gaan we een weekje skiën in Corvara. We zitten in een hele toffe garni midden in het dorp, maar daar is geen diner bij. We eten dus zes keer buiten de deur.

Afgelopen zomer waren we ook in Corvara, en toen viel het aantal restaurants in het dorp een beetje tegen. Maar misschien hebben wij ook niet goed gekeken en hebben we de helft gemist. :-)
Wat zijn naar jullie idee de leukste restaurants in Corvara zelf (dus niet op de berg)?

Bij Hotel Marmolada hebben wij in het verleden lekker gegeten. Je kon daar ook als niet-gast van het hotel terecht in het restaurant. Of dat nu zo nog is gaan wij in maart ook ondervinden :-)

Berghotel Ladinia heeft ook een restaurant, wel aan de prijs. En Taverna Posta Zirm ook niet slecht vonden wij. Voor pizza’s moet je bij Pizzeria Caterina zijn.

Pizzeria Fornella was toch ook wel echt prima. Ook de pasta’s.
En achter de Taverna Posta Zirm zat ook een leuk thee en taarthuisje. Weet de naam niet meer, en dus ook niet of die nog bestaat.

De meeste restaurants zitten in hotels waardoor ze minder makkelijk te vinden zijn, ook op Google Maps. Tripadvisor geeft een goed overzicht. Ken alleen de Adlerkeller en Tratoria Con Grigilia (Tambra) en kan ze alle twee aanraden.

La Stua de Michil ⭐️ - wel reserveren 😁

La Stua de Michil ⭐️ - wel reserveren 😁

Jaguru op 08 feb 2023 22:13

Dat is toch dat Michelinster-restaurant? Niet ons ding tijdens een wintersportvakantie; dan moet het gewoon makkelijke hap zijn. Sterrenrestaurants bewaren we liever voor speciale momenten, niet na een dagje skiën. ;-)

Dank voor de tips, goed om te weten dat veel hotels ook restaurants hebben. Dan komen we vast de week wel door!

Plaats een reactie