BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Hinterthal

Reviews Hinterthal

93% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.3 op basis van 3692 reviews.

  • Sterke punten: Sfeervol en eenvoudig bereikbaar.
  • Zwakke punten: Weinig après-ski

Wat vind jij van Hinterthal?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast696
    Gast696 30 januari 2020 · 15:52

    Ondanks dat men er prat op gaat dat het een groot skigebied is, mis ik de bereikbaarheid met de skibus van de gebieden waar men met de skipas mag skiën. Heb je de laatste lift gemist in muhlbach, er gaat geen bus naar Hinterthal! Heb je de "mazzel" dat je nog tot Dienten bent gekomen. Ook hier gaat geen skibus, maar moet je met de gewone lijnbus terug en dus extra betalen. Bij een aaneengesloten skigebied verwacht ik ook skibussen van en naar de andere liften. Dit is echt slecht geregeld. Pistes zijn ook niet voor beginners. Blauw is rood en rood is zwart. We gaan al 40 jaar op wintersport, maar dit is een desillusie. Het dorpje stelt ook niet veel voor, geen winkels en helaas ook geen supermarkt, dus je moet voor boodschappen naar Maria Alm

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast633
    Gast633 2 april 2019 · 22:49

    Fantastisch gebied voor zowel de beginnende als de ervaren wintersporter, zeker een aanrader!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast631
    Gast631 25 januari 2016 · 12:55

    Mijn partner komt hier al 25 jaar met familie en vrienden en ik sinds 6 jaar. Het is een heerlijke locatie met voor ieder wat! Altijd sneeuwzeker, leuke sfeer en gebied is enorm dus je bent er nooit op uitgekeken. Kan niet anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben en er elk jaar weer naaruit kijk om te gaan!!

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast598
    Gast598 24 februari 2013 · 21:16

    Als verblijf in Hinterthal beveel ik pension Obermussbach van harte aan! Wij komen er al jaren en we voelen ons er erg thuis! Het eten is goed, het ligt dichtbij de piste, de kamers zijn perfect en dat alles tegen een goede prijs!

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast598
    Gast598 24 februari 2013 · 21:10

    Komen al enkele jaren in Hinterthal en het blijft fantastisch. Het dorp zelf is echt rustig en authentiek en er is een gezonde mate van toerisme. Het skigebied is fantastisch en is de afgelopen jaren alleen maar beter geworden. Het is een uitgestrekt gebied met verschillende soorten pistes, er is voor ieder wat wils, van beginner tot gevorderde. Ook zijn er vele mogelijkheden om al skiend vanuit Hinterthal een tocht te maken naar nabij gelegen dorpen zoals Maria Alm en/of Muhlbach. Hinterthal is dus een echte aanrader!

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Tim
    Tim 2 november 2010 · 19:15

    Super gebied kom hier nu al 13 jaar en het verveeld nog steeds niet, ga in december en Februari weer. Lekker breede pistes, geen wachtrijen en sneeuwzeker. Apres skieën kan in Hinterthal alleen bij de Alm Bar en daar wordt ook gebruik van gemaakt tot in de vroege uurtjes...

  • Wouter de Boer
    Wouter de Boer 6 januari 2009 · 20:04

    Hinterthal is een erg gezellig en sfeervol dorp. Vanaf de Hochmais zijn tochten te maken van vele kilometers lang. In Hinterthal zelf heb je nog de Almbar, een beginnerspiste met een gezellige apr?ski, en de Sonnenleite, rood en blauwe piste. Voor iedereen wat wils, veel te beleven, ook is het mooi een tocht te maken naar de waterval. Sneeuw is altijd goed op de Hochmais en Almbar, mocht het erg warm zijn dan wil er op de Sonnenleiten (what\'s in a name) nogal wat zon staan en dus dooien. Het dorp zelf is er gezellig, iedereen kent elkaar en er is altijd wel iets te beleven, vooral de Almbar is z? populair en altijd gezellig. Er is een grote ski school en twee verhuurplaatsen van ski\'s en boards. Al met al een super plaats, en mocht U het bezoeken wens ik U een z? aangenaam verblijf toe.

  • Wouter de Boer
    Wouter de Boer 6 januari 2009 · 20:04

    In Hinterthal zelf is natuurlijk de Almbar zeer populair, ook is er Sacha\'s Music bar, van de eigenaar van de supermarkt, ook zeer gezellig. Voor de mensen die echt discotheken en dergelijke zoeken ligt Maria Alm op een steenworp afstand.

  • Wouter de Boer
    Wouter de Boer 6 januari 2009 · 20:04

    Er is ? skischool in Hinterthal, dat is Ski & snowboard schule Mayer, ik heb zelf nog van de oude heer Mayer skiles gehad. Ondertussen hebben zijn zonen het overgenomen. Nogsteeds is het een super skischool. Iedereen kent de leraren en de leraren kennen iedereen. Veelal nederlandstalig. Ook erg veel ski\'s en toebehoren hier te verkrijgen.

  • Wouter de Boer
    Wouter de Boer 6 januari 2009 · 20:04

    Voor kinderen is er genoeg te doen, overal bij alle hotels is kinder vermaak, ook bij de skischool is vanalles te doen voor de kinderen, ook het wekelijkse \"afski?" is altijd feest.

  • Wouter de Boer
    Wouter de Boer 6 januari 2009 · 20:04

    Eigenlijk alles bij de hand voor een super vakantie. Supermarktje, restaurants, bank met pinautomaten, winkel voor ski\'s en toebehoren enz. Urslauerhoff is op dit moment aan het uitbreiden, onder andere met een zwembad dat voor iedereen toegankelijk is.

  • gerrit
    gerrit 16 februari 2008 · 23:56

    Wat vooral opvalt is dat je nooit lang in de wachtrij staat om met de lift naar boven te gaan. Je hoeft niet met de auto naar de lift. De weg naar het dorp is ook als het sneeuwt goed bereikbaar. Met een fantastische wandeling van 1 1/2 uur langs de rivier is onvergetelijk. Eenmaal weer thuis zijn dat onder andere de herinneringen die je bij blijven.

  • sjef
    sjef 22 januari 2008 · 10:46

    heerlijk mooi en rustig dorp waar toch ieder aan zijn trekken komt jong en oud,ik ben nu zelf senior maar gingen er met onze kinderen ook heen,en zij komen weer met hun kinderen al 28 jaar.

  • Vivian
    Vivian 21 oktober 2007 · 18:57

    Hinterthal is een klein dorpje maar daardoor is de sfeer erg gemoedelijk. De lift ligt op loopafstand met aansluiting op Maria Alm en Dienten/Muhlbach. Goede pistes voor beginners maar ook voor gevorderden, dus voor ieder wat wils. Er is een sikschool aanwezig dat tevens veel activiteiten voor kinderen organiseert. Goede restaurants en een gezellige apres-skibar aan de piste. Kortom, een prima dorp om een geweldige vakantie te hebben.

>