BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Kleinarl

Accommodaties Kleinarl

Kleinarl is een rustig dorpje in de Salzburger Sportwelt. Sterker nog, waarschijnlijk is Kleinarl het rustigste dorp in het skigebied. Al jaren komen veel wintersporters naar Kleinarl om te genieten van de rust en de natuur. Die rust betekent echter niet dat er weinig accommodatie in Kleinarl te vinden is. Want al die wintersporters moeten natuurlijk wel ergens kunnen slapen. Je hebt vanuit Kleinarl direct toegang tot de skischakel naar Flachauwinkl en Zauchensee en met de skibus ben je heel snel in Wagrain.

Prijsniveau

De prijs van accommodatie in Kleinarl is goed vergelijkbaar met die van Wagrain. Kleinarl is dan misschien wel een stuk kleiner, maar het charmante dorpje is wel zeer in trek bij veel wintersporters. Ook de wintersporters die niet iedere dag op de ski staan zijn verblijven graag in Kleinarl, omdat het rustige dal zich goed leent voor mooie wandelingen en langlaufen.

Tips

Ben je wel een skiër of snowboarder dan is het natuurlijk om in de buurt van de lift te verblijven. Kleinarl is best wel een langgerekt dorp. Leuk weetje: Kleinarl is de geboorteplaats van Olympische kampioene alpine skiën Annemarie Moser - Pröll. En dat is dan weer best wel bijzonder voor zo'n klein dorpje.

Accommodatie thema's