BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties La Joue du Loup

Accommodaties La Joue du Loup

La Joue du Loup is het ‘mooiere’ dorp van het skigebied van Superdévoluy. Dit wil voornamelijk zeggen dat La Joue du Loup niet zo’n enorm groot betonnen ‘jaren zeventig’ gebouw heeft. In dit dorp vind je meer chalets en laagbouw dan in Superdévoluy. Maar ook in dit dorp is de betonmolen langs geweest in de jaren dat de Fransen dachten dat wintersporters graag met zijn allen op een kluitje zitten, gelukkig zijn deze appartementscomplexen klein en compact gebleven. In ieder geval heb je hier veel meer afwisseling dan in Superdévoluy. Al met al is het best een gezellig en leuk wintersportdorp.

Prijsniveau

La Joue du Loup is goedkoop en het prijspeil is ook één van de argumenten om naar dit gebied te vertrekken. Hier zit je voor een fractie van de prijs van wat je in andere skigebieden betaalt. Zeker all-in reizen zijn goedkoop. Dat zeggende is het dorp van la Joue du Loup een fractie duurder dan Superdévoluy. Maar daar krijg je ook een prettiger dorp voor terug.

Tips

Voor iedereen die op zoek is naar een niet te duur skigebied waar je als beginner goed uit de voeten kan is La Joue du Loup een aanrader. Dit dorpje is gezelliger en mooier dan Superdévoluy. Hiermee is het beter geschikt voor families. De prijs is ook een echte aanrader maar als je vol gebruik wilt maken van de goede prijzen is het verstandig om te kijken naar de all-in prijzen van verschillende aanbieders. Want direct boeken is vaak niet eens zoveel goedkoper.

Accommodatie thema's