Reviews Moena

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 10 op basis van 1 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol en laag prijsniveau.
Zwakke punten: Weinig après-ski, minder kindvriendelijk en geen goede locatie in het skigebied.

Wat vind jij van Moena?

Reviews van gebruikers

Gast237
3 maart 2015 · 23:09

We zijn met 2 jongens leeftijd 15 jaar tweede jaar op rij in Moena geweest, Hotel Adler. Schitterend gebied, ongelooflijke panorama views, adembenemend. De skibus stopt voor de deur, materiaal kun je huren bij de skilift Ronchi, uitstekende service (voor 1 euro per dag kun je de ski’s boven bij het restaurant in kluisje opslaan)
Skischool biedt in de ochtenden les en is heel flexibel, ideaal. Pittige rode hellingen,enkele lange blauwe en paar zwarte. Heel leuk funpark voor de snowboarders. Met de bus kun je ook naar Pozza, zeker een aanrader voor een dag. In carnavalsweek vrijwel geen wachttijd bij liften.
Apres ski is er niet, wel heeft vrijwel ieder hotel een heel uitgebreide welness met zwembad, fijn alternatief voor apres ski.
Het dorp Moena is heel mooi en sfeervol. Onze tip: de pizza in restaurant Hotel Stella. En we hebben bijna geen Nederlands gehoord, de toeristen zijn grotendeels Italiaans en Pools.
Het gebied is heel zonnig, toch zijn de pistes tot ver in de middag van perfecte kwaliteit. Ons plan om de Sella Ronda te doen hebben we niet uitgevoerd, als snowboarder moet je heel goed de hellingen kennen om niet heel veel te moeten steppen en het is heel druk.

Als je met de auto gaat, moet je wel sneeuwkettingen meenemen en uit ervaring vorig jaar kunnen we zeggen; leg ze eerst thuis alvast een keer om de banden?

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring