BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Sankt Gallenkirch - Gorthipohl

Accommodaties Sankt Gallenkirch - Gorthipohl

Sankt Gallenkirch en Gortipohl zijn twee dorpen in het Innermontafon. Dit deel van het dal is wat smaller en de bergen zijn er wat steiler. Dankzij de aanleg van de Grasjoch Bahn zijn de twee gebieden van Silvretta Montafon en Hochjoch met elkaar verbonden (en is het skigebied Silvretta Montafon ontstaan). Hierdoor liggen Sankt Gallenkirch en Gortipohl ineens in het centrum van het grootste skigebied van het Montafon en dat is heel interessant voor de vele appartementen, pensions en chalets die je in dit deel van het gebied kan vinden.

Prijsniveau

Accommodatie in Sankt Gallenkirch en Gortipohl is qua prijs prima te vergelijken met de andere 'grote' bestemmingen in het Montafon. De prijs/kwaliteit verhouding van de meeste accommodaties in Sankt Gallenkirch en Gortipohl is ronduit goed te noemen, zeker met de ligging in het skigebied.

Tips

Sankt Gallenkirch is de grotere plaats van de twee. Hier vind je nog wel wat après-ski en in Sankt Gallenkirch heb je ook wat meer faciliteiten. Daarnaast is de locatie ten opzichte van de skiliften ideaal. Gortipohl is een wat rustigere bestemming.

Accommodatie thema's