BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Steibis

Reviews Steibis

90% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3687 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied, super kindvriendelijk, goedkoop en buitengewoon makkelijk bereikbaar.

Wat vind jij van Steibis?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast500
    Gast500 27 januari 2020 · 23:27

    Perfect voor de beginnende skiërs!

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast235
    Gast235 3 april 2019 · 12:59

    Ja we zijn weer terug gegaan naar ons Ski gebiedje waren even ergens anders heen geweest in de voorjaarsvakantie 2018 Prachtig hoor Hochzeiger maar wat een geld zeg eerste dag al 1250 euro kwijt aan skipassen dan appartement rond 1500 euro nog niks gedaan he. Dan moesten we elke ochtend met de bus naar boven Niks voor ons wat een gedoe daar boven bij de lockers,maar het is er prachtig . Toch zijn we weer terug gegaan naar ons stekkie nu 1500 euro 5 pers appartement met 7 daagse skipas we hadden prachtig weer en veel sneeuw ook heerlijk naar Hundle geweest Hoort ook bij de skipas wel met de auto hoor, maar in steibis liepen we zo de piste op naar boven met de sleepliften . en wat een rust echt ik blijf het zeggen het is ons pareltje zeker in het hoogseizoen. volgendjaar de 10 x hopen we.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast945
    Gast945 10 maart 2019 · 12:13

    Klein gebied (ca. 20 km), met Verbund met het andere nabijgelegen gebied Hündle. Mooi kinderland aanwezig. Apres ski inderdaad beperkt, maar onderaan de gondel ligt wel een typische apres-ski-tent. Skiles is wel relatief duur, dat is in Oberstdorf goedkoper.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast392
    Gast392 23 september 2018 · 18:46

    Net weer een wintersportvakantie geboekt met de kerst in Steibis (Oberstaufen) met ons jonge gezin. Vorig jaar voor het eerst geweest omdat het betaalbaar is, onze jongste (4, wordt 5) kan hier mooi leren skien en voor onze oudste van 8 is er nog voldoende uitdaging. In de kerstvakantie is het gezellig, maar niet druk, parkeren voor de deur en dan met de imbergbahn omhoog. Ja, je kunt is een halve ochtend het hele gebiedje door, maar met kinderen is het gebied prima. Bij veel hotels is de oberstaufen plus kaart inclusief. Dus gratis met de skiliften en je kunt naar het Aquaria zwemparadijs in Oberstaufen. Dat is ook leuk als je even geen zin hebt om met de kinderen te gaan skien. Kortom voor beginnende wintersporters en gezinnen een ideale en betaalbare wintersport gebiedje. Dat ook nog eens goed te bereiken is. Je hebt hier ook gewoon het wintersport gevoel en apres ski doe je toch niet met je jonge kinderen.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast026
    Gast026 4 februari 2015 · 17:57

    Dit gebied is super goed te bereiken. Het skigebied is relatief klein, maar de pistes liggen er wel iedere dag weer fantastisch bij! Voor zowel kinderen als volwassenen is dit een prima skigebied! De gevorderde skiër zal zich hier misschien snel vervelen want lange afdalingen zijn er niet bij. Bij de meeste accommodaties zitten skipassen inbegrepen wat je een behoorlijk bedrag scheelt als je met je gezin op vakantie gaat. Ik zal dit gebied aan gezinnen en stelletjes zeker aanbevelen!!

    Met partner Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast143
    Gast143 3 april 2013 · 10:57

    gezellig en gemoedelijk wintersport gebied. Huurprijs van de huisjes goedkoop, zeker in vergelijking met andere wintersportgebieden. Inbegrepen bij de huur zijn de skipassen!!! Met deze passen kun je ook gratis gebruik maken van het zwemparadijs in oberstaufen! Skiarena Steibis heeft een speciaal apart stuk ingericht voor kleine kinderen die skiles hebben. Voor wie goed en goedkoop wil wintersporten met het gezin is dit gebied zeker aan te raden.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast121
    Gast121 1 maart 2013 · 21:50

    Dit jaar er voor het eerst geweest en ik moet zeggen het is een heel leuk gebied. Niet al te groot, maar voldoende pistes, zeker met kleine kinderen! Voor herhaling vatbaar.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • jolanda vd sluis
    jolanda vd sluis 8 januari 2013 · 14:31

    Geweldig wij gaan weer dit jaar ,skien met de kids is hier perfect. Ook is het heel betaalbaar skipas incl bij huur appartement,lessen leuk, en goedkoop eten en lekkerrrrrrrrrrrrrrrr. Top dus voor ons.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast466
    Gast466 30 november 2012 · 13:09

    Erg leuk ski gebied voor met het gezin voor ieder wat wils. Bij boeking appartement of Hotel gratis ski passen. Erg leuke ski school voor de kinderen,ski huur ook niet duur. wij gaan al voor de 4e keer en vinden het er heerlijk super nieuwe liften en geen massa mensen,in het dorp Steibis is niet veel kan er wel lekker en goedkoop eten maar even naar beneden rijden in Oberstaufen heb je alles ,ook een heel mooi zwembad wat weer inbegrepen is bij de skipas . Ik ben overal zo,n beetje wezen skien ,maar vind dit met de kids geweldig .

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
>