BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Valmorel

Reviews Valmorel

95% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3696 reviews.

  • Sterke punten: Geweldige locatie in het skigebied, sfeervol, kindvriendelijk en laag prijsniveau.

Wat vind jij van Valmorel?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast509
    Gast509 2 januari 2020 · 20:22

    Erg mooi gebied! Gezellig gemoedelijk. Mooie pistes van beginner tot toerskiërs tot gevorderd.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast509
    Gast509 15 november 2019 · 21:27

    Mooi gebied. Gezellig dorp.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Vivace
    Vivace 4 februari 2019 · 11:31

    + budgetvriendelijke gebied + vooral geschikt voor beginners/licht gevorderden (overwegend blauwe pistes) + beschikbaar in aanbod voor korte,goedkope busreizen - veelal oudere, trage liften - veel sleepliften (weinig capaciteit per uur) - weinig keuze aan uitdagende pisten voor gevorderde skiërs - kleiner gebied (groot genoeg voor een lang weekend, maar voor mij te klein voor een weekreis) - verbinding met Saint-Francois-Longchamps vaak gesloten. Favoriete pistes: - Gollet (Rood): de enige steile, vlakke piste die ik in Valmorel heb kunnen ontdekken, weeral enkel bereikbaar via een sleeplift. - Cote Soleil (Blauw): perfecte high-speed carving piste die er meestal nagenoeg verlaten bijligt omdat deze echt in een uithoek van het skigebied ligt. In mijn geval lag deze op weg naar het hotel in gehucht Le Crey en deed ik op het einde van de dag deze piste een aantal keren om het af te leren. Weeral enkel bereikbaar via een sleeplift.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast509
    Gast509 20 november 2018 · 19:14

    De info over het gebied is aardig verouderd. Misschien kunt u de informatie over Valmorel en Sint Francois Longchamps eens updaten. Er zijn nieuwe liften en veel rode en zwarte pistes. Leuke eettentjes / terrassen. Een super fijn gebied! Voor beginners en gevorderden mooie uitdagende pistes circa 165 km Ski fun !

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast509
    Gast509 20 november 2018 · 17:05

    Top pistes. Relatief rustig. Uitdaging en touren voor iedereen!

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast629
    Gast629 4 april 2018 · 14:37

    Rustig Verzorgd Geluk met sneeuw aan het einde van het seizoen. Niet zo veel variatie in groene piste. Aansluitende blauwe piste niet evident voor beginner.

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast008
    Gast008 23 februari 2016 · 17:01

    Heel leuk skigebied, met gevarieerde pistes voor elk type wintersporter. We waren er in januari 2016 en hadden 5 van de 7 dagen zonnig weer, dus dat was een meevaller. Goede verbindingen met snelle liften (behalve enkele oudere liften), en de verbinding naar Saint Francois is zeker de moeite om eens te doen. Voor de apres-ski moet je hier niet zijn, maar langs de pistes zijn er wel genoeg bars om iets te drinken of te eten. Wij komen hier zeker nog terug, een topgebied!

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast349
    Gast349 16 augustus 2014 · 23:32

    NVQe4l kwfbzqdcqymn, ypckfpzlyxtr, [link=http://fpsfgidzifgy.com/]fpsfgidzifgy[/link], http://hqwyfmdwvbbp.com/

    Met vrienden Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast334
    Gast334 20 maart 2014 · 14:58

    Ik heb dit seizoen gewerkt in Valmorel. Valmorel is echt een aanrader voor families maar even goed voor vrienden. Het dorpje is super gezellig en alle appartementen liggen zeer dicht bij de lift. Het skigebied zelf is magnifiek qua uitzicht en natuur en ligt er altijd heel goed bij. De liften zijn bovendien vroeg open, aangenaam dus voor wie graag als eerste bovenkomt. Voor de goeie apres-ski moet je hier wel niet zijn : er is een discotheek en enkele bars maar veel ambiance is er niet. Het feestje moet je zelf maken. Toch ga ik ze-ker en vast nog terug en zou ik het aanraden aan iedereen.

    Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast510
    Gast510 22 februari 2014 · 20:09

    Beste gast 105, kun je aangeven of er veel restaurantjes in t dorp zijn en wat de prijzen zijn. Is het ook mogelijk om aan te geven via welke particulier u het appartement heeft geboekt en of u ook tips heeft. Mvg Sophie

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast105
    Gast105 1 februari 2014 · 15:01

    Net terug uit Valmorel. Een leuk gezellig dorp met daaraan vast een uitgebreid, niet al te moeilijk, skigebied. We hadden verse sneeuw dus helemaal top. Personeel in winkels, skischool (esf) en skiliften uitermate behulpzaam en vriendelijk. We zijn ook naar saint francois longchamp geskied, oogt minder pittoresk en minder gezellig. Als je de keuze hebt, dan zouden wij kiezen voor Valmorel. Gebied goed geschikt voor beginners. De blauwe pistes zijn ook goed geschikt om lekker te knallen. Voldoende en makkelijk toegankelijke off piste mogelijkheden. We zouden er zo weer naar toe gaan. Sommige liften zijn wat verouderd maar ze brengen je van het dal naar de berg! Prijs kwaliteit dik in orde. We hebben een appartement geboekt bij een particulier via de site van valmorel, midden in het centrum en dicht bij de lift. Top! Voldoende barretjes en restaurants, apres ski zoals bekend in Frankrijk niet aanwezig. S avonds kun je naar verschillende bars en een club. Wij hebben daar geen gebruik van gemaakt.

    Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Sander13
    Sander13 24 oktober 2013 · 20:27

    Ben hier in februari 2013 een dag geweest. Je rijdt makkelijk tot in het centrum van Valmorel waar je voor een keurige prijs een dag kunt parkeren. De skipas hadden we vooraf via internet met een zaterdag korting besteld voor 24 Euro p.p. Het voelt als een familie skigebied met een vriendelijke sfeer aan. Op onze dag was de verbindingslift naar Saint Francois Longchamp wegens wind helaas gesloten maar het gebied van Valmorel zelf heeft meer dan genoeg te bieden voor een dag. Mocht je er een week zitten en het hele gebied kunnen gebruiken is er voor de meeste families meer dan genoeg te beleven.

    Met vrienden meer dan 10 jaar ervaring
  • matthijs6
    matthijs6 2 maart 2013 · 17:13

    De review die op de site staat over Valmorel is al weer wat ouder heb ik het idee.. haha. Valmorel is namelijk een best groot skidorp nu ook de club med er is. niet kleiner dan val thorens of les menuires naar mijn idee. ook qua uitdaging op de piste mag er wel wat meer verteld worden want dat er maar 2 zwarte pistes zijn klopt niet. alleen in het gebied van valmorel zijn er 4 zwarte pistes. in st. fransois lonchamp zijn er volgens mij 2. wat ik zelf gaaf vind aan valmorel en wat je in andere "grote" gebieden niet hebt, is de off-piste mogelijkeheden. wat ik bedoel is dat er veel gebieden zijn waar ze van elke vierkanten meter berg een piste maken. in Valmorel is dit niet zo en zijn er vele plekken waar je of alleen of met een gids onwijs gave tochten kan maken met de beste poeder die je je maar kunt voorstellen! Qua apres-ski is er echt geen drol aan hier. je hebt 1 discotheek waar het opzich wel lachen is. het probleem is gewoon dat de fransen gewoon echt niet weten hoe ze een feestje moeten bouwen.. behalve in Val Thorens dan.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast758
    Gast758 4 december 2012 · 14:57

    Genieten. Goede pistes beginners gevorderd en pittig zwart. Lekker eten, gezellige shops. Auto de hele vakantie niet nodig, ski in en out. Super!!!

    Met familie 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast758
    Gast758 29 november 2012 · 13:40

    Familie uit midden - nederland. Met onze pubers er geweest . Gezellig. Groot gebied. Erg uitgebreid gebied. Ook voor de ervaren skiester (m/v) nog uitdagend. Bijna altijd zo uit je accomodatie op de piste. Geen geklooi met de ski's op t dak etc. Sfeervol dorp. Lekker eten. Doorskieen naar St Francois is erg leuk. Altijd keus tussen rood/ zwart . Ook de beginner kan van beide gebieden gebruik maken via de vele mogelijkheden ook op blauwe pistes. Nooit superdruk bij de liften. Ook mooie snowboardpistes!

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Chrissie
    Chrissie 31 januari 2012 · 22:55

    Dit was onze eerste skivakantie in Frankrijk. Vroeger gingen wij altijd naar Oostenrijk of Italië, en ik moet eerlijk zeggen het is ons hier heel goed bevallen. Valmorel is gelegen in de mooie ongerepte natuur van de Savoie, en het skigebied Grand Domaine is goed voor 150km pistes. Wij verbleven in het splinternieuwe clubresort van Club Med(open sinds eind dec 2011). Het is een authentieke en heel sfeervolle inrichting. Directe toegang tot de skipistes, gezellige themarestaurants, heel kindvriendelijk,spa, fitness, binnenzwembad en hammam,ruime en comfortabel ingerichte kamers voorzien van alle comfort.Afwisselende avondshows en gezellige bar. Vriendelijk personeel, mooi ligging..;kortom een aanrader!

  • liesboon
    liesboon 25 januari 2012 · 22:08

    Wij verbleven in de 5-drietanden Le Lodge in Club Med Valmorel. We verbleven er 5 dagen. Het hotel is sedert iets meer dan 1 maand geopend en is een unieke ervaring om te verblijven. Al vanaf je aankomst wordt je in de watten gelegd. Persoonlijke service en begeleiding zijn troeven in dit resort. Bij verblijf in Le Lodge is deze persoonlijke service nog explicieter. Je hebt iemand die gans de dag voor enkele suites ter beschikking is, luxe kamers, champagne vanag 18u,... Animatie voor groot en klein, buffetten om 'u' tegen te zeggen en het meer gemoedelijke restaurant La Laiterie voor de specialiteiten van de streek. Het skigebied is perfect en voor iedereen wat wils. Wij konden genieten van perfecte sneeuwcondities en veel zon. De ESF-skischool geeft het beste van zichzelf om de lessen naar een hoog kwaliteitsniveau te tillen. Wij hadden niet onmiddellijk de behoefte om Valmorel-dorp te bezoeken omdat alles voorhanden is in het resort zelf. Valmorel is nochthans een aangenaam dorpje met een lange straat winkeltjes en restaurantjes. Een shuttle-service reed af en aan het hotel om liefhebbers over en 't weer te brengen. Echt een aanrader !!

  • Mieke
    Mieke 22 januari 2012 · 17:47

    We verbleven 4 nachten in het nieuwe Club Med resort in Valmorelmet zijn unieke ligging midden op de pistes. In ons all-in arrangement zat naast skilessen, skipas ook alle eten en drank inclusief. De lessen werden professioneel gegeven door ESF monitoren die heel behulpzaam waren. Het eten was in buffetvorm en heel afwissselend en van zeer goede kwaliteit. Naast het eten waren zo goed als alle dranken incl. De cocktails werden op het moment zelf gemaakt en waren van uitstekende kwaliteit. Wij verbleven in een standaardkamer die heel veel te bieden had, zoals een 2mtr bed, een mooi ingerichte badkamer met ligbad en 2 lavabo's, een bureau die je kon dichtschuiven, een tv waar je gratis films kon op bekijken. Voldoende stopcontacten, een strijkplank met strijkijzer. WIFI toegang. Opbergruimte onder de bedden voor reistassen, een haardroger. De Club Med ligt hoger gelegen dan het dorp zelf maar er is een gratis shuttle bus die je heen en weer brengt. Er is een overdekte parking waar je rechtstreeks kan inrijden bij aankomst. Daarbij word je heel vriendelijk geholpen door een medewerker. Terwijl je met een drankje tot rust komt van de reis brengt een medewerker je bagage naar de kamer. Voor ons echt een topper ! Ikzelf ben een beginnende skiër maar mijn partner heeft al enkele jaren ervaring. Voor ons beide was dit de ideale skilocatie !

  • Elisabeth
    Elisabeth 11 april 2009 · 23:20

    Valmorel is een heel leuk, gezellig en gemoedelijk dorp, met een auto-vrij centrum. De chalets liggen allemaal aan/dichtbij de piste. Alles is gemakkelijk op loopafstand. De mensen zijn er uitermate vriendelijk. Er zijn genoeg winkeltjes, supermarkten en voldoende caf? en restaurantjes om de avond leuk door te komen. Voor kinderen is er ook genoeg vertier (kinderspeeltuin/draaimolen/trampoline e.d) en daarnaast wordt er voor volwassenen ook vanalles georganiseerd naast het ski? Aanrader is de sneeuwscootertocht, onder begeleiding van de ESF. Accomodaties zijn eenvoudig, maar voorzien van alle gemakken. Bovendien niet zo klein uitgevallen als in andere dorpen het geval kan zijn. Er is ? skischool; de ESF. Deze is uitstekend! Allemaal goede ervaren leraren. Er is genoeg informatie over te lezen op de website van de ESF van Valmorel. Groepen zijn nooit te groot en iedereen wordt op niveau ingeschaald. Mocht je te goed zijn voor de opgegeven groep, dan wordt je in een andere groep geplaatst, ook al ben je de enige (ik heb op die manier een hele week een leraar voor mezelf gehad, 2 1/2 uur per dag!) Ook voor kinderen zijn ze heel lief. Leraren spreken allemaal engels, sommigen ook italiaans of duits of nederlands. Skigebied is 165 kilometer, en heeft zowel pistes voor beginners als voor vergevorderden. Genoeg off pistes mogelijkheden, snowparc, veel skiliften en geen lange wachttijden. Tevens kun je met je \'Le Grand Domaine\' skipas naar Saint Francois Longchamps ski? Kortom, Valmorel is een schitterende bestemming om op wintersport te gaan. Voor jong en oud.

  • inkie
    inkie 13 maart 2009 · 12:48

    Ik ben al jaren een grote fan van Valmorel. Een heel gezellig dorp met veel winkels, bars en restaurants. Mooi skigebied, met voor elk wat wils. Er wordt altijd wat georganiseerd voor de gasten in het musiccenter. Ik vind het een super wintersportbestemming.

>