BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Villars-sur-Ollon

Reviews Villars-sur-Ollon

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.8 op basis van 3681 reviews.

 • Sterke punten: Kindvriendelijk
 • Zwakke punten: Weinig après-ski en duur.

Wat vind jij van Villars-sur-Ollon?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast118
  Gast118 1 april 2019 · 17:48

  Zwitserland is prijzig, de pistes zijn derhalve over het algemeen rustig, ook in de schoolvakanties. Wij komen hier al vele jaren en het bevalt ons zeer goed.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast513
  Gast513 22 januari 2018 · 10:43

  Vergane glorie Pistes onderhouden kennen ze hier niet Slechte signalisatie Zéér duur Als je Frankrijk of Oostenrijk gewoon bent, valt dit gebied zeker te mijden!

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Granneman
  Granneman 2 juli 2008 · 15:28

  Wij kennen Villar sur Ollon alleen als zomerbestemming, we zijn er een keer of 4 geweest. Je kunt rondom Villar zelf prachtige wandelingen maken (bretaye, Col de la Croix en omgeving), maar ook in de omgeving ervan (o.a. Solalex, Anzeindaz, Frience, Alpes des Chaux) Goede wandelkaart is bij de VVV verkrijgbaar. Restaurantjes in de bergen zijn prijzig, boodschappen kun je beter bij de lokale Co?alen. Nationale feestdagen worden in het dorp gevierd (ook op het plein in Barbaleuse). Aanrader: met de trein vanuit Ollon naar Champery en vandaar de bergen in wandelen (mooie treinrit en prachtige wandeling). Ook kun je vanuit Villar mooie autotochten maken richting Thun (Thuner See), Lausanne (mooie sta) en uiteraad Montreux. Een rit rondm het meer van Geneve is leuk (deels Frankrijk)maar duurt lang. In Bex is een ondergronds mijnmuseum, leuk om te bezoeken. Villar is naar ons idee ook zomers een aanrader. Nadeel: er is geen zwembad meer (= jaar 2007). Het is er zomers in vergelijking met de winter erg rustig (nadeel of voordeel?).

>