Dyck

400 weken lid

Niveau

Skiën
Beginner

Laatste forum activiteit afgelopen 2 jaar

OnderwerpGereageerd opReacties
2 t/m 9 Maart : wintersportersmierlo in Königsleiten
Laatste activiteit: 20-02-13 · 12:29
20-02-13 · 12:292

Laatste reviews

Skipiste Nieuwegein
15 maart 2018 · 15:38

Best wel goede ‘wintersport ervaring’ omdat je echt een piste afgaat. Je ervaart snelheid echt. Nadeel vind ik dat vallen op de borstels echt niet prettig is. Best wel hard en je wordt heel nat. Je moet steeds weer met de sleeplift omhoog, kost veel tijd. Wij hadden privéles geboekt zodat je echt veel aandacht krijgt en in een uurtje veel leert.

Ben zelf niet bij de horecafaciliteiten geweest, maar het zag er wel gezellig uit. Je kunt er echt een zaterdagje doorbrengen. Er is ook een klein winkeltje met ski’s, kleding e.d.

Met partnerSnowboarder1 tot 4 jaar ervaring
Snowsport Center Utrecht
15 maart 2018 · 15:37

Lesje snowboarden gehad op deze rollerbaan. Het is even wennen, maar na een paar minuten is het echt oke. De hal is overdekt, maar niet verwarmd, dus lekker koel. Je kunt heel snel achter elkaar je bochtjes bijv oefenen omdat je steeds weer naar boven wordt ‘gerold’.
Instructrice was erg aardig en hielp goed.
Ik mocht haar snowboard lenen waardoor ik beter gleed dan de jongen die naast mij stond. De boards mogen dus waarschijnlijk wat vaker gewaxt worden…?

Ik vond een nadeel dat je met vier mensen tegelijk de les boekt. Totaal een uur, waarvan je steeds 10 minuten actief bent. Daarna moet je 10 minuten wachten tot je weer mag. Dus steeds twee aan twee en met lange pauze. Ik vond persoonlijk de 10 minuten pauze veel te lang en zou de volgende keer eerder een priveles boeken zodat je wat meer tijd op de baan hebt en nog sneller leert. Nadeel van de priveles is alleen dat t super duur is: 140 euro tov 32 euro normale les.

Je kunt een kopje koffie drinken, maar er geen uitgebreide horeca aanwezig. Wel goede kleedkamers en toiletten.

Snowboarder1 tot 4 jaar ervaring