JOV

137 weken lid

Laatste reviews

SnowiseSports Twente
16 maart 2018 · 12:44

Een erg sfeervolle en leerzame indoor skibaan. Heb de baan nu zelf twee maal bezocht; met zowel vrienden als collega´s. Een erg geschikte plek voor een personeelsuitje. Terwijl steeds drie personen instructies krijgen op de baan, is er voor de overige personen gelegenheid toe te kijken aan de baan of vanuit de sfeervol ingerichte kantine waar we genoten van een buffet.
De instructies op de baan zijn duidelijk en de baan is erg geschikt voor beginnende wintersporters die de basistechnieken van het skiën onder de knie moeten krijgen. Instructies worden helder overgebracht door middel van een headset van de instructrice en speakers in de hal. Voor de gevorderde skiërs is het erg wennen omdat de baan als stroef wordt ervaren. Het materiaal was die keren dat ik er was goed verzorgd.

Ook hoor ik regelmatig positieve verhalen van ouders die hier komen met hun kinderen voor de wintersportvakantie. Door enkele bezoeken aan SnowiseSports beschikken de kinderen op de pistes alvast over de basistechnieken waardoor ze extra en meer van hun vakantie kunnen genieten.

SnowiseSports is makkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring