WillemvanBoekel

289 weken lid

Niveau

Skiën
Gevorderd

Favorieten

Favoriete land
Oostenrijk

Laatste forum activiteit afgelopen 2 jaar

OnderwerpGereageerd opReacties
Ervaringen met skischool in Damuls?
Laatste activiteit: 18-05-15 · 16:41
18-05-15 · 16:416

Laatste reviews

Wildkogel Arena
27 februari 2020 · 00:02

Het gebied ligt er mooi bij en is een echte "arena". Rondom bergen waartussen alle pistes liggen. Je kunt bijna alle liften zien. Weinig bomen, behalve als je de lange dalafdaling doet. We hadden dit gebied uitgekozen omdat we voor onze jongste (4 jr.) naar een gebied wilden met veel blauwe pistes. Daarvan zijn er echter een heleboel behoorlijk pittig met steile stukken.
Het grootste probleem van dit gebied is dat het veel te druk is. In de ochtend sta je 30-45 minuten in de rij voor de gondel. Op de pistes is het een mierenhoop. Bij elke lift lange wachtrijen. Ook in de restaurants is het enorm druk. Geen tafeltje te krijgen. Helaas hadden we dit vantevoren niet goed gelezen: "…maar in de vakanties lijkt het gebied de drukte niet goed aan te kunnen". Dat is wat ons betreft een understatement.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
26 februari 2020 · 23:55

We hadden via via een lastminute een appartement kunnen regelen in Niederau. We waren dus al blij dat we konden gaan (kerstvakantie 2019-2020). Het is een prima gebied. Voor onze kinderen was er goede Nederlandse les. Omdat onze jongste nog maar 4 is was het aantal blauwe pistes wat weinig. Er is geen blauwe dalafdaling in Niederau. Wil je naar het Alpbachtal, dan is dat een hele tocht met de gondels. Wij vonden het met de auto gemakkelijker. Al was dat wel 45 minuten rijden.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring