BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Anzère

Reviews Anzère

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3679 reviews.

 • Sterke punten: Rustig, kindvriendelijk en sneeuwzeker.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten en beperkte off-piste.

Wat vind jij van Anzère?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast603
  Gast603 9 januari 2019 · 20:28

  Kom er al mijn hele leven, top en vooral gezellig gebied.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast209
  Gast209 28 november 2017 · 11:11

  Gezellig dorp maar vaak veel schoolkinderen regelmatig 7 of 8 bussen tegelijk dan is het wel wachten bij de liften Skipassen erg duur

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast951
  Gast951 26 november 2013 · 15:25

  heel leuk, veel mooie skipistes met prachtig uitzicht. Alle oude gondels waar ze het hier over hebben zijn al vervangen, er is een halfpipe met landkussen en een gigantische nieuwe piste die alle ijspistes heeft vervangen tot een mooi paradijs. Ook is er voor de kinderen veel te doen; lessen, speelplek op de bergen en in het dorp etc. . Ook is het wellness prachtig en er zijn veel nieuwe restaurantjes bijgekomen. Er is ook een gratis bus die je naar alle plekken in Anzere brengt. Ik ga nu al meer dan 8 jaar met liefde naar Anzere.

  Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gehan
  Gehan 12 februari 2012 · 20:36

  Anzère is een klein gezellig Zwitsers dorpje dat niet uit zijn voegen barst zoals vele andere gebieden. Alles is er maar in kleine en bescheiden hoeveelheden, winkeltjes, café's, discotheken, restaurants,... Nooit moeten wachten aan de liften en enkele toffe afdalingen die ideaal zijn om te leren skiën. Ook leuk en goed onderhouden snowpark. en enkele pittige afdalingen voor gevorderden. Bij verse sneeuw ongelofelijk veel offpiste mogelijkheden ter vergelijking met de grote van het gebied! Nadeel is dat het klein is om een week in te vertoeven (50km pistes) en het merendeel uit ankerliften bestaat. Plezier en pret gehalte van een vakantie bepaal je zelf, maar wil je echt tochten maken en lange pistes dan zit je hier niet goed. Bij mindere sneeuwcondities zou het wel kunnen tegenvallen. Maar geldt voor heel het skigebeuren denk ik. Misschien wat aan de dure kant vergeleken met de grote van het gebied. Ik heb er in ieder geval een leuke tijd gehad met vrienden en top sneeuwcondities!

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
>