BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Bad Kleinkirchheim

Reviews Bad Kleinkirchheim

75% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3709 reviews.

  • Sterke punten: Rustig en kindvriendelijk.
  • Zwakke punten: Matig bereikbaar

Wat vind jij van Bad Kleinkirchheim?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast393
    Gast393 20 februari 2018 · 16:15

    Heerlijke week gehad in BKK. Omdat we pas eind november boekten, wisten we dat er meer dan voldoende sneeuw lag. Van andere mensen in het dorp hoorden we dat dit zeker niet altijd het geval is. Het skigebied is prachtig en de pistes lagen er fantastisch bij. De liften zijn inderdaad verouderd (in de Nockalmbahn waan je je in de sixties), maar vanwege de beperkte drukte hadden we daar weinig last van. Skischool Krainer is ok met meer dan voldoende leuke Nederlandse leraren. Verder een goed en rustig publiek, maar we misten wel een leuke kroeg om even een biertje te doen, apres-ski vind je hier eigenlijk niet.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast493
    Gast493 19 februari 2018 · 18:20

    Leuke gevarieerde afdalingen wat minder voor de beginners maar vooral rood en zwart. De Franz Klammer piste is erg leuk om te doen. Sneeuw was er in voldoende mate en anders zijn er altijd nog de sneeuwkanonnen die hun werk doen. Het gebied links bij de kaiserburgbahn waar de sleepliften zijn is erg rustig en biedt wat off piste mogelijkheden. Het gebied rond de Nockalm en St. Oswald is een stuk rustiger. Ook een aanrader: s avonds omhoog met de huifkar, spareribs eten en met de slee naar beneden. Al met al een heerlijke week gehad en we gaan zeker terug (temeer omdat we daar sinds kort een eigen appartement hebben 😜)

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast155
    Gast155 22 januari 2018 · 13:58

    Bad Kleinkirchheim heeft een breed skigebied maar zeker niet overzichtelijk. Pistes worden goed geprepareerd maar de liften zijn verouderd, de prijs van de liftkaart is echter niet verouderd. Deze ligt op het niveau van de top ski gebieden. Dorp is ook niet echt gezellig, veel te langgerekt en aan een doorgaande weg. Hebben een leuke vakantie gehad mede door de prima accommodatie van Landal maar gaan hier niet meer naar terug.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast386
    Gast386 12 december 2017 · 14:55

    Zeer mooi luxe skigebied. Mooie pistes die zeer goed geprepareerd worden.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Jan Fidder
    Jan Fidder 5 maart 2017 · 10:37

    Een 6.7 is echt te mager voor dit gebied. Wij zaten op het Landal park en dat is heel goed gevallen. We hebben in het verleden ook tweemaal bij Landal Brandnertal geskied maar Bad Kleinkirchheim is ons veel beter bevallen. Het skigebied is groot genoeg als je niet van 8 tot 16 doorlopend wilt skiën. Veel leuke hutten. Pistes waren goed, wel weinig sneeuw. Wij vonden skischool Krainer zeer goed. Duidelijk en heel veel leuke en betrokken Nederlandstalige leraren (dank je wel Bo!) Dat was in het Brandnertal wel anders, waar we tweemaal echt een matige ervaring hadden. Dus als je twijfelt lekker boeken. Gezellig en mooi gebied en dorp.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • interjrs
    interjrs 28 december 2013 · 18:51

    De jaarlijkse kerstreis dit jaar naar Bad Kleinkircheim. Op zich wel wat verwachtingen ervan gehad, maar helaas wordt het niet echt waar gemaakt. Helaas te weinig sneeuw (het is niet anders) en daardoor pistes die niet optimaal geprepareerd kunnen worden. Kan gebeuren, kunnen ze hier niets aan doen, al zouden ze graag willen. Storender is dat de infrastructuur toch echt ouderwets is. Trage, lange liften, veel sleepliften, niet de beste verbindingen (van de ene kant naar de andere kant van het gebied is toch enkele uren liften en doortrappen). Ook eetgelegenheden zijn "knus" maar niet berekend op binnenkomst van grotere groepen. Nog twee dagen hier, misschien dat ik op 't end wat positiever ben, maar voor nou is dit niet mijn beste ski-gebied.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast665
    Gast665 25 maart 2013 · 13:54

    Net terug van een heerlijke week Landal BKK. Wij hadden een 10pers. huisje en zaten direct aan de piste echt ideaal!!!!! Het zwembad was qua temperatuur prima. De pistes waren echt super geprepareerd en zijn heerlijk lang en breed. De liften zijn wel wat verouderd maar niet echt hinderlijk, duurt alleen wat langer soms voordat je boven bent (geen wachttijden ofzo) De grote van het gebied is precies mooi om je een week te vermaken. Kortom echt een aanrader!

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast840
    Gast840 24 februari 2013 · 15:18

    Net terug van een week wintersport met familie. Het skigebied is leuk voor kinderen . Erg gemiddeld dus, veel rood, weinig blauw en zwart. Liften zijn erg verouderd.Er lag meer dan genoeg sneeuw, en het is erg ver rijden, maar wel de moeite waard.Je skiet zo vanaf de piste naar je huisje, ideaal. Park zelf is verzorgd, erg ruime appartementen en aardig personeel. Alleen een koud zwembad. Broodjes worden 's ochtends worden bezorgd bij je appartement, heerlijk. Skischool Krainer was waardeloos leraren deden wel hun best alleen de organisatie van de skischool is waardeloos o.a. Esmee en Jenny maken van de school een rommeltje , bij de indeling wordt er niet naar de ouders geluisterd. Skileraren wisten zelf ook niet eens welke klas ze de volgende dag les zouden geven , erg veel verwarring voor de kinderen. Park en gebied zeer aan te bevelen skischool niet.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast483
    Gast483 6 januari 2013 · 15:05

    Net terug van een week BKK met familie. Het skigebied is niet geschikt voor beginners, maar ook niet superuitdagend voor gevorderden. Erg gemiddeld dus, veel rood, weinig blauw en zwart. Beide kanten van de berg zijn te bereiken door middel van een tunneltje onder de doorgaande weg, gemakkelijke oplossing. Liften zijn inderdaad erg verouderd, maar niet hinderlijk. Er lag wel erg weinig sneeuw, het was relatief duur en het is erg ver rijden, dus ik zou er niet zo snel weer naartoe gaan. Omdat we met familie op het Landalpark zaten, zijn we niet veel in het dorp zelf geweest. Je skiet zo vanaf de piste naar je huisje, ideaal. Park zelf is verzorgd, erg ruime appartementen en aardig personeel. Alleen een ijskoud zwembad. Broodjes kunnen 's ochtends worden bezorgd bij je appartement, heerlijk. Prima pizza's bij de Einkehr, het restaurant naast het park. Skischool Krainer deed het leuk met de kleintjes.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast851
    Gast851 25 december 2012 · 16:22

    Heerlijk skigebied. Komen hier zelf al een aantal jaar. Ruime keuze aan verschillende pistes en vooral in de ochtend altijd van goede kwaliteit. Wij gaan zelf altijd naar het Landalpark. Hier worden voor zowel kinderen als volwassenen leuke dingen georganiseerd zoals apresski, fakkeltocht, etentje op de bergen en er is een lekker warm zwembad aanwezig. Dikke aanrader!

    Met familie Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast361
    Gast361 18 december 2012 · 13:55

    Mooie strakke pistes. Dit gebied is nog niet zo druk bevolkt als Tirol, rustige pistes. Door de zuidelijke ligging lekker veel zon. We zijn al 3 x geweest met kinderen, mooie bestemming!

    Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Esther Rodenberg
    Esther Rodenberg 3 maart 2012 · 23:21

    Heerlijk gebied met een leuke skischool voor de kinderen, goede service en heerlijk weer!! We hebben hier een heerlijke week gehad voor de tweede keer. De pistes zijn goed maarsoms wel moeilijk voor beginners. Er is meer dan voldoende uitdaging. In alles doet men hun uiterste best je het naar de zin te maken!!

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Esther Rodenberg
    Esther Rodenberg 3 maart 2012 · 23:21

    Heerlijk gebied met een leuke skischool voor de kinderen, goede service en heerlijk weer!! We hebben hier een heerlijke week gehad voor de tweede keer. De pistes zijn goed maarsoms wel moeilijk voor beginners. Er is meer dan voldoende uitdaging. In alles doet men hun uiterste best je het naar de zin te maken!!

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Heger
    Heger 24 maart 2011 · 12:43

    Loactie is super, wij zijn in de eerste week van maart geweest. Echter voor beginners valt het tegen. Pistes zijn allemaal rood. ze zijn wel heel erg breed maar voor beginners ook stijl. je dient dus echt een gevorderde beginner te zijn en al goed je bochtjes en remmen te beheersen. Er is een stuk blauw maar dit is meer een pad als een afdaling. afdalingen verder zijn lang, pistes zijn rustig en de mensen zijn relaxed. voor te snowboarden is de locatie ideaal.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Marco van der Veer
    Marco van der Veer 1 januari 2011 · 16:49

    Voor de 2e keer in Bad Kleinkirchheim geweest met het gezin, de week van de kerst(19 t/m 26 december). Via Pharos-reizen van de ANWB. Wederom goed voor elkaar, was wel erg rustig. De helft van het vakantiedorp was gesloten i.v.m. geen reserveringen, maar de ANWB creche was wel open, als je kleine kinderen hebt is dit een ideale oplossing als je zelf ook wilt skien. Dit jaar was het all inclusive concept ook weer goed geregeld, de oudste(7 jaar) had 5 dagen skiles(van 9.45 tot 15.45 uur met lunch) en voor de kleinste(3 jaar) hadden we een plekje in de ANWB creche(Nederlands leidsters). Eten en drinken is ook all inclusive, dus niet koken enz. De pistes waren goed geprepareerd('s nachts). Je kan op deze manier echt van een relax/ski vakantie genieten. Het is wel een stuk rijden(+/-1200 km. vanuit Noord Holland),maar we hadden op de heenweg een overnachtingshotel geboekt in Ingolstadt(ARA hotel), familie kamer geboekt een paar dagen voor vertrek(99 euro incl.ontbijt, via bookings.com). Volgende keer gaan we zeker weer hierheen.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 10 maart 2010 · 07:34

    Een prima gebied waar je heerlijk kan skieen. Alleen de sleepliften en de prehistorische stoeltjesliften doen een beetje afbreuk aan het gebied. Pistes worden erg goed geprepareerd. Al met al een goede vakantie gehad.

  • Anoniem
    Anoniem 7 maart 2010 · 21:07

    Leuk skigebied met name voor liefhebbers van lange rode pistes. Franz Klammer afdaling is zwart, maar is breed, geprepareerd en rustig dus eigenlijk rood. Verbindingsliften richting St. Oswald zijn prehistorisch en traag, bijna bevroren boven aangekomen na +/- 30 minuten in stoeltjes/sleepliften. Skischool Krainer is heel goed bevallen voor onze dochter van 5 jaar. NL-talige leraren en plezier staat voorop. Landal park is prima. Het is een stuk verder rijden dan skigebieden in Tirol of Salzburg.

  • Anoniem
    Anoniem 20 januari 2010 · 14:30

    Badkleinkirchheim 1000- 2055 M. Het is een prachtig skigebied met heerlijk breede pistes, zelfs ik als beginner kon van de rode pistes goed af omdat ze zo breed zijn en daardoor lekker grote bochten kon maken. Sneeuwverhoudingen waren super goed, natuursneeuw met kunstsneeuw is een ideale combinatie. Omdat je zo dicht bij de italiaanse grens zit heb je ook een beetje dat klimaat (zomers tot 35°C aan de meren op nog geen 20 min afstand)dus ook lekker veel zon. Tips: -De Thermen zijn heerlijk! -Veel geprepareerde wandelwegen (ook bovenop de berg) -Langlaufen (42 KM) - sneeuwschoen wandelen door de prachtige natuur met besneeuwde bomen. Skivakantie in maart Van 13 maart tot 5 april is het bij verschillende hotels inclusief skipas en 50% korting op de entree voor de thermen.

  • Anoniem
    Anoniem 13 december 2008 · 14:18

    Zeer mooi een groot skigebied, overal goede besneeuwde (als het moet met sneeuwkanon) afdalingen. Goede apres ski, ook bij Landal Bad Kleinkirchheim. Zeer kindvriendelijk, ook heel goed bij Landal (wat overigens zowieso een goede accomodatie is, ruime comfortabele appartementen. Alleen wel iets verder weg dan de meeste skigebieden, uurtje langer reizen dan bijv. Zell am See.

  • Anoniem
    Anoniem 13 december 2008 · 09:38

    We zijn in Januari 2008 twee weken op het park van landal geweest. We waren onervaren en hebben een super tijd gehad, helaas weinig sneeuw maar boven volop. Voor de kinderen een perfecte plek, leuke skischool lekker dicht bij, goede bolo club met leuke meiden. We zaten heerlijk aan de piste wat een pre is, vandaar kun je het hele ski gebied door, dus geen gedoe met bussen enzo. Een aanrader zeker ook met kleine kinderen. het park is erg mooi, leuke ligging, lekker zwembad en natuurlijk de kuuroorden in het dorp!!!!

  • Anoniem
    Anoniem 12 november 2008 · 22:38

    Ik kom ondertussen al jaren in dit gebied en ben er ondertussen goed bekent mee. Heb me er al van kids af aan altijd weten te vermaken. Tegenwoordig ben ik daar ook skilerares en weet dus dat de facaliteiten voor de kleinjes en de beginners eigenlijk zo goed als uitmuntend zijn. Verder zijn er voor de mensen die niet van het ski?of dergelijke houden er ook twee termaalbaden zijn die van alles voorzien zijn. Dan zijn er ook nog prachtige wandelroutes voor de actieve vakantiegangers. Bij alles zijn er natuurlijk ook punten van verbeteringen. Zo ook hier. Het uitgaansleven voor toeristen is vrij minimaal. Wel zijn er veel kroegjes te vinden waar de gastvijheid hartverwarmend is, dus mist met een groepje gezellig mensen zijn er genoeg opties om ergens wat te gaan drinken. Mijn tip voor mensen die dan ook in dit gebied wel we willen uit het appartement of huisje is om aan de inboorlingen te vragen waar er wat te doen is.

  • Anoniem
    Anoniem 31 maart 2008 · 20:50

    ongeschikt voor beginners, we zijn aangekomen op 23 maart 2008, na 3 dagen werd de kinderlift beneden afgebroken. leuke pistes, de franz klammer (zwart) is zeer leuk omdat deze hard ligt en men dus een toffe snelheid kan opbouwen. wel oppassen als je met flanderski gaat. alles laten bevestigen wat je krijgt, zowel van dagen hotel als dagen skipas. was gewoon slecht.

  • Anoniem
    Anoniem 27 maart 2008 · 08:31

    Wij waren met 8 volwassenen en een kindje van2jaar en 4 maanden.Landal green parcs zal ik zeker aanbevelen met kleine kinderen.Toen wij aankwamen na een helse winterreis.Lag er op het park geen sneeuw er werd ons gezegd dat er boven genoeg lag om te skien. ook beneden, kon er gelest worden. wat 3 van ons met veel plezier gedaan hebben .De rest heeft zich prima boven vermaakt. Jammer dat er in Bad klein kircheim geen apresski was maar landal deed dit om 17,00uur bij de Bollo club. Was best gezellig.Maar tot ons plezier wat eigenlijk alles goed maakte was de sneeuw die maandag avond ging vallen.Hiervoor ga je naar de wintersport.witte bomen.sneeuwpop maken sneeuw gevecht houden. Wij hebben ons prima vermaakt ook de thermaal baden is een aan rader. Het is een gezellig park met aardige mensen redelijk groot zwembad.wij hadden half pension geboekt. Het restaurant was goed van eten en gezellig wij hoeften thuis niets te doen.En de prijs was ook leuk. Wij gaan hier zeker nog eens terug komen.Waren hier van 01-03-2008.

  • Anoniem
    Anoniem 7 februari 2008 · 16:48

    Reis verslag Landal Greenpark Bad Kleinkirchheim Hieronder een aantal opsommingen: Bad Kleinkirchheim dorp: Een klein dorpje met een paar winkels. Op 1000 meter hoogte en de grootste attractie zijn de twee Thermen baden die ze hebben. Voldoende supermarkten en bakkers voor de dagelijkse boodschappen. Prijsniveau is Nederlands dus de Nederlanders hoeven niet te gaan slepen met voer voor heel de week. Ski gebied: Het is langgerekt ski gebied met veel rode pistes. In onze optiek is het wat minder geschikt voor beginners. Er zijn maar een paar blauwe pistes. Door rode piste gehalte hebben we ons goed vermaakt. De kwaliteit van de liften vinden wij niet op peil!! Er zijn een aantal wat modernere liften maar er zijn op verbindingstukken oude sleepliften die tergend langzaam gaan. Ook de stoeltje liften zijn erg langzaam en dat is absoluut een afknapper. 10 minuten is de lift zitten om van 1450 meter naar 2000 meter te gaan is gewoonweg traag. Wel wordt er aan het begin van de week voor 6 dagen liftpas even ¤ 179 pp afgetikt. Als je dit vergelijkt met andere gebieden wat je ervoor krijgt duur! Hoog en laag seizoen kennen ze niet dus is het altijd volle bak betalen. Er zijn drie cabine liften waarvan 2 modern en goed zijn maar er ook ? is die zo het museum in kan. Om van de ene kant naar de andere kant van het gebied te gaan moet je dus echt rekening houden met behoorlijke lifttijden. 95% van het skigebied zijn er sneeuwkanonnen en is er dus altijd wel mogelijkheid om de pistes in orde te houden. Deze kanonnen werden in onze week niet gebruikt ondanks dat eind van de week de temp het wel zou toelaten. Wat de reden was weet ik niet. Apres ski is er wel maar dat zijn barretjes bij de gondels en echt druk was het er niet maar dat komt wellicht door hoog jonge gezinnen gehalte. Landal Greenpark: Keurig park wat nu inmiddels twee jaar open is. Goed ingedeeld en lekker ruim opgezet. Onderstaan en paar foto’s van huizen en app. Alles is aanwezig. Zwembadje voor de kids en de Bollo club waar de kinderen worden vermaakt door Nederlandse kindermeisjes. App zien er mooi uit en zijn compleet ingericht. Park heeft een mooie ligging en is direct aan de piste, bij genoeg sneeuw. Supermarkten en bakkerij liggen 250 meter vederop en zijn goed te bereiken. Parkeergarages ook aanwezig dicht bij de huisjes en App. Ze doen er genoeg aan om de mensen te vermaken met ook een apres ski om 17 uur bij de bollo kinderclub. Kids gaan naar binnen en de ouders en opa en oma kunnen buiten lekker een gluhwijntje naar binnen werken. Conclusie: Landal greenpark: is een aanrader!! Alles is goed verzorgd en je kan je er zeker wel een week vermaken. Kids en ouders zullen het er naar hun zin hebben. Skischool: Voor de kleintjes ook goed, het jongste neefje van 2 jaar en 8 maanden kon daar ook al in klasje, veel spelen en af en toe glijden. Skigebied: Is voor gevorderde ski?leuk maar voor beginner minder geschikt omdat er minder blauwe pistes zijn. Ski liften zijn d?fknapper van het gebied, ze zijn traag en verouderd en relatief gezien duur. Pistes: zijn ondank rotweer ( temp van 8 graden plus op 2000 meter) en dat er voor de rest helemaal geen sneeuw op de berg lag, waren de pistes in redelijk goede conditie, zelfs met het slecht weer werd er alles aangedaan om alles goed te houden. Wanneer men zou vragen of ik dit park zou aanbevelen dan zou ik Ja zeggen maar met de opmerking van de liften. Groet, Jos

  • Anoniem
    Anoniem 14 januari 2008 · 14:04

    Rond oud en nieuw hier geboard. Ondanks weinig sneeuwval toch perfecte pistes (het vroor wel overdag). Voornamelijk de rechterhelf van het gebied verkend omdat deze altijd in de zon ligt. De linkerkant ligt de hele dag in de schaduw wat ik toch minder vind. Veel nieuwe liften, maar sommige verbinding liften waren nog oude stoeltjesliften of ankertjes (niet favoriet bij boarders, althans niet bij mij). Het gebied vind ik niet geschikt voor beginners. Dit omdat er bijna geen blauwe pistes zijn om te beginnen. Er is s´avonds niet zoveel te doen in het dorp en ook niet de oostenrijkse apres ski. Weinig jongeren, ook niet zoveel nederlanders. Onze accomodatie (ronacherhof) was perfect met alle Oostenrijkse gemutlichheid die je mag verwachten

  • Michel van Leeuwen
    Michel van Leeuwen 17 maart 2007 · 14:57

    We zaten tot en met 16 maart met twee kinderen in het Landal park. De omgeving was voor kinderen zeer geschikt. Ondanks het lekkere zonnige weer, was het mogelijk om tot in het dal (Landal Park) te skieën, maar na 14:00 was het wel pap sneeuw. De pistes waren voor zowel de beginnende als de ervaren skiër leuk om te doen. Jammer was wel dat de verbindingslift naar het andere deel van het skigebied was gesloten vanwege gebrek aan sneeuw.

  • skiwi
    skiwi 6 maart 2007 · 09:07

    Wij(6"volwassenen"en 6 kinderen)hebben een mooie week gehad in B.K.K.Hebben geluk gehad met het weer(alleen laatste dag regenbui in het dal.)Voor kinderen ideaal.(Landal white park.)Ook voor meer ervaren skiers goed te doen voor 1 week.

  • Marian
    Marian 18 februari 2007 · 08:24

    Wij zaten vorige week in Landal in een 10 persoons chalet. Was echt helemaal goed. Je kon zo van de piste naar het huisje skien en het uitzicht was fantastisch!

>