BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Val di Fiemme

Reviews Val di Fiemme

Reviews Val di Fiemme

93% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3692 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor beginners, goed eten op de piste, kindvriendelijk en laag prijsniveau.
  • Zwakke punten: Beperkte off-piste

Wat vind jij van Val di Fiemme?


Beoordelingen van gebruikers

  • Quick
    Quick 14 januari 2018 · 14:12

    De laatste twee dagen van onze vakantie in Val di Fassa zijn we naar Predazzo gereden om daar, naast de schansen voor het skispringen, de gondel te pakken van het gebied Ski Center Latemar. De kant van Predazzo ligt 's ochtends heerlijk in de zon en biedt mooie rode en zwarte pistes. Eigenlijk is het merendeel van de pistes in dit gebied mooi rood en zwart, waarbij zwart veelal goed te doen is. Voor de echte beginner niet ideaal dus. Fenomenale uitzichten op onder andere de Palagruppe, Latemar en de Brennervallei met de daarachter liggende bergen. Wat opviel hier was het grote aantal Duitsers en dat het skiniveau hier hoger lag dan in de andere gebieden die we bezocht hebben. Lunch boven bij Oberholz boven Obereggen, een moderne hut. De risotto en spaghetti amatriciana was erg goed en niet duur. Ook hier weer prachtig uitzicht. Kwamen tot de conclusie dat we dit het mooiste gebied in deze regio vonden wat we tot nu toe geskied hebben. Erg mooie pistes voor zowel gemiddelde als gevorderden en veel tussen de bomen door. Tip is naar boven bij Pala di Santa, het mooiste uitzicht en een fenomenale zwarte piste. Maar er zijn veel meer pistes die ik zou kunnen noemen. Hoewel het gebied niet erg groot is, voelt het wel groot aan doordat je telkens in een nieuwe vallei of kom kunt skiën. Een absolute aanrader!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast635
    Gast635 2 maart 2017 · 18:37

    Niet veel uitdagends te bespeuren.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast471
    Gast471 15 februari 2016 · 15:37

    Een zeer kindvriendelijk skigebied met meer dan voldoende uitdagingen voor de ouders. De pistes zijn breed. Rood neigt soms wel naar zwart, waar een zwarte dan weer eerder rood is (piste was wel veel smaller en even stijl maar dan weer korter dan een rode) De liften sluiten mooi aan en op de middagpiek na, zijn er geen al te grote files aan de liften. Ons gaan ze zeker nog eens terug zien!

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast464
    Gast464 3 januari 2015 · 18:30

    Wij komen hier al jaren via creactief alles nog zeer goed betaalbaar en voor wandelaars ook genoeg te doen . Genoeg skibussen .Wij hebben zowel beginners als gevorderden bij en allemaal vinden ze het ok ,ook voor de kinderen Je kan er boven in gebied genoeg gelegenheden vinden om te eten van broodje tot ganse maaltijd .Wij gaan zeker terug

    Met vrienden meer dan 10 jaar ervaring
  • GiGi
    GiGi 25 juni 2014 · 11:33

    1 dag geweest vanuit Val Gardena (45 minuten rijden) en alleen in het deel van Obereggen en Pampeago. Heel leuk gebied voor een dag. Groot is het niet, dus als gevorderde skiër heb je snel alle pistes gehad. Wij waren er in zeer warme voorjaarscondities, maar in tegenstelling tot andere en in de regio's (waaronder de vier Sella-Ronda gebieden) waren de pistes hier lang goed. Natuurlijk buckels op de zwarte pistes, maar die waren er ten minste. Erg leuk en compact gebiedje. Met kinderen (hebben wij niet) of als beginners lijkt mij dit een uitstekende plek voor een eerste of tweede skivakantie. Zeker het feit dat - zoals in de meeste gebieden in de Dolomieten - je ook kan genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke en betaalbare eten in een van de vele berghutten in het gebied. En als je het niet erg vindt om een stukje te rijden, dan kan je met een Dolomiti Superski-pas ook nog terecht in nog een groot aantal andere prachtige gebiedjes binnen een half uur rijden.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast746
    Gast746 1 september 2012 · 15:25

    Wij gaan hier met ons gezinnetje reeds voor het 3e jaar op rij skiën (met VOS Travel). Zéér fijne skigebieden. Niet druk, leuke lange en brede pistes en toch nog steeds voldoende uitdaging voor ons (als ouders) om zelf lekker door te skiën. Top-skigebied!

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • gerrit
    gerrit 21 mei 2012 · 16:36

    zijn er geweest met 2 kinderen 7jr en 8jr beide al enkele jaren skiend vond het een mooi gebied waar je niet zomaar iedereen kwijt raakt omdat de gebieden wat kleiner zijn. We hebben de kinderen niet laten lessen omdat ze goed meekunnen. We hebben 2x alpe cemis (cavelese)1x pameago/obereggen 3x alpe lusia (moena)bezocht en vonden de laatste het mooist Wel alles met de auto bezocht Als apres ski een ijssalon bezocht met terras in de zon. al met al leuk als je een skivakantie zoekt zonder al teveel dronken landgenoten om je heen en wat anders wilt eten dan worst/snitzel met friet ga het volgend jaar weer doen .

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Dewulf Ann
    Dewulf Ann 16 december 2011 · 06:35

    Ook vostravel organiseert hier sinds jaar en dag skireizen. Ik kom er graag het is altijd goede ambiance en je kan makkelijk naar de verschillende gebieden. Voor elk wat wils en de verplaatsingen worden gemaakt met eigen bus.

    Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • drvo
    drvo 21 februari 2011 · 21:11

    ik zal deze beide ervaringen moeten corrigeren, ik kom al 16 jaar naar val di fiemme, er is maar 1 skischool van de plaatselijke autoriteiten , namelijk de italiaanse skischool maar daar buiten is mogelijkheid om lessen te volgen met : skiworld, josk, en snowmania de aprés-ski gelegenheid bevindt zich op de piste, de berghut met rode tent op, in obereggen is er ook een aprés-ski (met ijsbar) aan de parking beneden in pampeago worden er soms evenementen georganiseerd door skiworld daarbuiten is er in het nabij gelegen dorpje "tesero" ook enkele gezellige cafeetjes , voor de echte feestbeesten is er in het dichts gelegen stadje de dansclub "Mardok"

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 22 maart 2009 · 17:12

    Pampeago is een uitstekend skigebied voor de beginnende en nog niet zo geoefende skieer. Zeer veel blauwe en gemakkelijke rode pistes, wel veel (gevaarlijke) kruispunten. Het skigebied nabij Obreggen is interessanter voor de wat meer gevorderde skieers, echte cracks zullen hier echter niet aan hun trekken komen. Zeer kindvriendelijk is het gebied zeker te noemen! Jammer dat je twee keer een bergpas moet doorkruisen om er te komen, en de steile en lange weg naar het dorp zelf is ook redelijk lastig te noemen. Een goed gebied voor gezinnen, maar verwacht hier geen bruisende apres ski, naast twee hotels, wat appartementen en een skiverhuurwinkel is er niks te beleven, zelfs geen eenvoudige supermarkt is aanwezig.

>