BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Golm

Reviews Golm

75% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.2 op basis van 3412 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor beginners, voldoende off-piste, rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, laag prijsniveau en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten en weinig après-ski.

Wat vind jij van Golm?


Beoordelingen van gebruikers

  • Anoniem
    Anoniem 24 maart 2010 · 18:17

    Voor het eerst na 15 jaar Italie, waar ze de pistes wel elke avond strijken, naar Golm. Had het idee dat ze een keer per maand de pistenbully gebruiken en net 20 dagen voordat ik kwam. Wat pistes betreft een teleurstelling. De Hochjoch was een prima uitzondering. De tweemaal tweezits liftjes leek de inleiding tot een afknapper maar niets was minder waar. In de voorjaarsvakantie 2010 stil en perfect. Maar omdat het korter rijden was hebben we ons eenmaal laten verleiden.... Vanaf volgend jaar weer de Brenner over en Zuid-Tirol in. Tussen de Duitsers en niet tussen de grachtengordeljuppen en internisten.

  • Anoniem
    Anoniem 21 februari 2009 · 20:54

    Net terug van een super week Schruns-Tschagguns. Het is een heel mooi gebied wij zaten in Tschagguns op 700m hoogte. wij zaten vlakbij skigebied Golm en je kon GRATIS met de bus mee omhoog naar golm Latschau. na afloop de liften sloten om 4 uur konden we tot het huisje skien er gaat een piste tot aan tschagguns ook na silvretta nova geweest dit is nog groter en zeer mooi met zon en heel mooi uitzicht. reistij was ongv. 10 uur met 3 tussenstops van 15 min. ongv. TIP: neem goede winterbanden met sneeuw is het er glad. wij hadden het voordeel met quattro ( 4WD ) onderweg te zijn maar anderen kwamen letterlijk niet weg zonder kettingen. er ligt super veel sneeuw

  • Anoniem
    Anoniem 7 februari 2008 · 17:39

    Dat Montafon zo'n mooi gebied is had ik wel gehoord, maar nu heb ik er ook van mogen genieten. Nergens wachttijden voor de liften gevarieerde afdaling. In de middag van de Golm af boven -2 beneden +14 dat was zweten. In een woord machtig. JM

  • Fam
    Fam 19 januari 2007 · 19:18

    Wij komen al 17 jaar in Tschagguns en vinden het heerlijk daar. Wij skiën voornamelijk op de Golm, fijn familie ski gebied. De andere skigebieden zijn ook mooi, o.a. de Hochjoch, alleen 1 nadeel in vergelijking met de Golm, de pistes liggen niet in de buurt van het restaurant. Dat is op de Golm zo mooi, de liften en pisten komen uit bij het restaurant. Montafon vinden wij geweldig, rustig en heel lieflijk, veel verscheidenheid, ook zomers.

  • Peter
    Peter 17 december 2006 · 09:41

    Zelf ski ik pas sinds 3 jaar. Ben december 2005 met meer ervaren skiërs gegaan en deze hadden de Golm na 2 keer wel helemaal gezien. Ik, als onervaren skiër, heb me hier goed vermaakt. Voor beginners is het een mooi en leuk gebied om rustig te kunnen skieen. Over het algemeen is het er rustig, leuke winkels en sommige leuke barretjes... Een aanrader voor beginnende wintersporters.

  • Anoniem
    Anoniem 3 maart 2006 · 12:37

    Prima gebied met kinderen. De dalafdaling naar Vandans is leuk. Vooral als de kinderen les hebben kon ik mijzelf goed vermaken op een gebied van +/- 40 km aan piste. Auto is wel handig in het Montafongebergte.

  • ReneV
    ReneV 3 maart 2006 · 12:35

    Golm is iets groter dan Gargellen en biedt wat meer uitdaging. Het heeft een heel lange dalafdaling (grotendeels pad) die alleen vroeg in de ochtend lekker is om te skiën. Daarna is het een 'bultenparadijs'... Bovenin het gebied vind je veel heerlijk brede rode carvepistes. Voor de inwendige mens is hier Haus Matschwitz (bij het middelstation) een prima stek. Nadeel van Golm vind ik die oerlelijke buis die midden door het gebied loopt.

>