BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Hoch - Ybrig

Reviews Hoch - Ybrig

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.0 op basis van 3693 reviews.

 • Sterke punten: Goed eten op de piste, eenvoudig bereikbaar en goede variatie in pistes.

Wat vind jij van Hoch - Ybrig?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast834
  Gast834 12 oktober 2012 · 11:53

  Afgelopen jaar zeer laat in het seizoen (eerste weekend april) in Hoch-Ybrig wezen snowboarden met 3 vrienden. Erg mooi gebied met brede pistes en snelle liften. Het is een aanrader voor iedereen die een niet te druk gebied zoekt om rustig te kunnen oefenen of om nieuwe dingen te proberen zonder het risico dat de pro's over je heen knallen mocht je een keer ten val komen... Wij gaan hier einde dit jaar zeker een dagje terug. 1 kanttekening: voor aprés ski moet je hier niet zijn.

  Met vrienden Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
 • Koen Steegmans
  Koen Steegmans 24 januari 2012 · 22:19

  Ik ben dit jaar voor de eerste keer gaan skiën in Hoch-Ybrig. Dit is een heel mooi skigebied met vele mogelijkheden. Er zijn goede skiliften en je hebt een fantastisch uitzicht over de bergen! De afdalingen zijn avontuurlijk en ook zeker geschikt voor niet zo ervaren skiërs. Er zijn welliswaar richtingaanwijzers, toch ben ik een paar keer de weg kwijt geraakt en heb ik moeten vragen naar het beginstation. Hoch-Ybrig is niet zo duur en er is ook niet zo veel volk. Er is een goede parkeerplaats vlakbij de gondellift. Voor mij en mijn vrienden een echte aanrader, ik ga zeker terug!

  Met vrienden Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Cornelie
  Cornelie 4 januari 2012 · 09:13

  We komen al weer een paar jaar in Hoch-Ybrig,Oberiberg. Het is een gezellig dorp, met een paar leuke restaurants, geen poeha, geen gehos.... Prima skimogelijkheden in een overzichtelijk gebied, je kunt er skiën, snowboarden, winterwandern, enz., zo vanuit het dorp. Langlaufen op 5 km. Ook voor de zomer zeker een aanrader vanwege de schitterende wandelingen.

  Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 16 december 2008 · 15:39

  Wij gaan alweer voor de zesde keer naar Hoch Ybrig. Onze beide kinderen mochten kiezen en ze kozen weer voor dit gebied. Deze keer gaan we snow-boarden wat voor ons allen een nieuwe ervaring is. Wij verblijven altijd in het dorpje Unteriberg, wat met de auto of skibus een kwartiertje rijden is vanaf de gondel. Daar is het wel rustig en dat moet je leuk vinden. Het skieen is er leuk, de ski-safari over ongeprepareerd terrein is een topper en een uitdaging ook voor heel ervaren skieers. Daarna wordt je weer omhoog gehaald in een gondelbaantje uit het jaar 0! Je kunt er een bakkie koffie halen en moet wel geduld hebben maar het is een heel leuke ervaring in zo\'n antiek ding. Kortom Wij hebben er ons skigebied gevonden nadat we vele jaren diverse toppers in Oostenrijk hebben bezocht.

 • Anoniem
  Anoniem 4 februari 2008 · 13:54

  Ik kom hier al 27 jaar en het is hier super! Geen wachttijden voor de lift, vooral veel Zwitsers, in het weekeinde drukker vanwege de stedelingen uit Zuerich. Je kan leuke tochten maken van het Hoch Ybrig gebied naar het Oberiberg/Brunni gebied en vergeet de gezellige piste chaletjes niet voor een gluehweintje....

 • Hoch-ybrig fan
  Hoch-ybrig fan 21 augustus 2006 · 09:56

  Ik heb hier 9 jaar achter elkaar geskied en het verveelde nooit! Ik heb hier leren skien en dat is mij onwijs goed bevallen, omdat het een mooi overzichtelijk gebied is. De sfeer in het dorp is super (vooral tijdens de carnaval). Hoch-Ybrig en oberiberg zijn in een woord geweldig. Vandaar dat wij na 5 jaar weg te zijn geweest weer eens terug gaan omdat wij het allen miste.

 • leon schapendonk
  leon schapendonk 21 augustus 2006 · 09:48

  prima skigebied voor beginners en gevorderden niet te moeilijk en een goede leuke omgeving voor mij voor herhaling vatbaar. ook om te lopen een mooi gebeid

>