BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Sulden am Ortler

Reviews Sulden am Ortler

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.9 op basis van 3688 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor beginners, erg rustig, kindvriendelijk, laag prijsniveau, sneeuwzeker en goede variatie in pistes.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, veel vlakke stukken en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Sulden am Ortler?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast045
    Gast045 24 maart 2018 · 10:17

    Klein gebied voor hooguit 2 dagen. Er zijn smiddags enorme rijen bij de restaurants. Het dorp ligt al op 1900 meter en de top van het gebied 3200 meter hierdoor kan het echt enorm koud zijn. Daar naast is het meer als 13 uur rijden vanaf Utrecht.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • ChadNL
    ChadNL 14 november 2017 · 17:12

    Ik kom hier nu een al een aantal jaar na elkaar. Eten op de piste is heel goed vergeleken met andere gebieden.

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast202
    Gast202 27 februari 2017 · 21:13

    Fantastisch gebied voor gezinnen en/of als je van Italie en rustige ski-oorden houdt. Geweldig relaxed, heerlijk eten, goede hotels. Wij zaten in Paradies, volgend jaar weer.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast763
    Gast763 7 september 2016 · 17:15

    Gebied is groot genoeg voor een paar dagen. Sulden heeft alleen zo goed als geen après en heeft een slechte verbinding tussen de 2 dalliften. qua prijs valt het nog mee (dagpas 40,5 euro) Als je de grote gondel neemt kan het wel een eeuwigheid duren voordat je boven bent door het tussenstation en de wachtrij beneden.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast236
    Gast236 19 januari 2016 · 21:49

    Gebied van 40 km waarvan het grootste deel aaneengesloten. Klein deel is afgescheiden, om daar te komen zo`n 150 meter prikken naar de volgende lift. Sfeer is gastvrij, vriendelijk. Geen wachttijden en sfeer is zeer gemoedelijk. Sneeuwzeker en brede pistes. Kwaliteit en de prijs van het eten en de drankjes is fantastisch.

    Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast743
    Gast743 26 december 2015 · 22:43

    Ondanks dat er bijna nergens veel sneeuw ligt, zijn de lager gelegen pistes in Sulden tussen het groen erg mooi. alleen Langestein was nog niet open, maar deze zijn ze wel al volop aan het prepareren. Op de gletsjer is echt alles wit en zijn de pistes in topconditie. Jammer genoeg zijn wij net vanavond weer thuis gekomen.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Sigrid1965
    Sigrid1965 4 januari 2015 · 10:21

    Heerlijk gebied. Geen lange wachttijden voor de liften zelfs in de vakantie. Super vriendelijke mensen ook op de piste. Overal heerlijk gegeten. En zeer mooie natuur.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Paul1977
    Paul1977 9 december 2014 · 11:25

    Uitzonderlijk mooie natuur en prachtige pistes. Niet druk, sneeuwzeker, zeer gastvrij en gastronomisch hoogstaand.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Peter
    Peter 31 augustus 2011 · 21:03

    Sulden am Ortler is een prachtig wintersportplaatsje hoog in een klein dal gelegen. Het is er zeer rustig en gemoedelijk. De stoeltjesliften zijn niet van de modernste soort, maar dat heeft ook zijn charme. Het eten op de piste is italiaans lekker en heel betaalbaar. Een groot deel van het skiegebied ligt heel hoog, boven de 2600mtr. Dus heel sneeuwzeker. Het seizoen loopt van november tot mei. Wij gaan eind november hier voor de 2e keer heen voor 3-4 dagen. Dat is ook lang genoeg, want voor een week is het gebied te klein.

    Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Richard Vis
    Richard Vis 23 januari 2007 · 14:14

    Ben nu een paar keer in sulden IT geweest en het is een mooie wintersport plaats voor kinderen en volwassenen. Je kunt je kind s'morgens wegbrengen en s'middags om half vijf weer ophalen als je wilt. Maar natuurlijk wil je s'middags met je kind zelf gan skieen, ook dat kan gewoon. Kortom, mooi kindvriendelijk gebied met zat mogelijkheden voor de volwassen, ervaren skieer

>