Reviews Saastal

79% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 7.3 op basis van 3696 beoordelingen.

Sterke punten: Rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk en erg sneeuwzeker.
Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Saastal?

Reviews van gebruikers

20 december 2009 · 19:13

Het skigebied is mooi en goed onderhouden. Voor beginners is het perfect, de pistes zijn allemaal goed te doen. Er is een tweetal pistes die iets meer spanning bieden, maar de ervaren ski?is hier in een middag uitgekeken. De afdaling die je moet maken om bij de stoeltjesliften te komen kan voor de echte beginners nog wat problemen opleveren. Wachttijden bij de liften zijn er bijna niet.

Kortom: een skigebied dat de naam van het Saastal eer aan doet, maar niet aan te raden is voor de die-hards en eigenlijk ook niet voor de licht gevorderde ski? Met iets kleinere kinderen of beginnende ski? kun je hier je plezier niet op.

10 januari 2009 · 18:21

Ons verblijf van 1-1-2009/17-1-2009 in het saasdal is goed bevallen behalve het langlaufen je moet betalen voor het gebruik van de laupe, die zeer slecht worden bij gehouden en dat de wandelaars gebruik maken van de zelfde paden en de laupe naar de donder trappen dit hebben wij nog nooit mee gemaakt in duitsland,oosterrijk en frankrijk. dit moet beslist beter want ons zien ze hier niet meer terug.

26 oktober 2008 · 15:17

Jullie verwijzen bij ‘webcam’ naar de webcam op Kreuzboden/ Saas Grund.terwijl Almagell eigen ,goed werkende cam’s heeft,zie onderstaande link.
http://www.sionvalais.com/review/Saas%20Almagell/126791http://www.sion…