BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Toggenburg

Reviews Toggenburg

93% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3678 reviews.


Wat vind jij van Toggenburg?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast498
  Gast498 18 februari 2019 · 12:42

  Ik kom hier al jaren omdat mijn familie hier een tweede huis heeft. Het skigebied kent veel afwisseling, maar is soms erg aan vernieuwing toe. Nederlanders zie je hier amper.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast013
  Gast013 12 december 2016 · 11:29

  We zijn er vele jaren geweest. Ik weet er bij wijze van spreken elk steentje op de piste liggen. Van een modern skigebied is het in de loop der jaren geëvolueerd naar een gebied waar de tijd bleef stil staan. Ter vergelijking, vandaag 12/12/2016 draaien in Flachau alle banen en zijn alle dalafvaarten mogelijk. In toggenburg zijn is alleen Ruestelhang en de verbinding Singen geopend. De meest problematische pistes, zoals Holdern en Schwendi hebben nog altijd geen voorziening voor kunstmatige sneeuw. De zetelliften zijn maximaal 4 personen waar dit in andere skigebieden 6 of 8 zetelbanen zijn. 2 sportwinkels zijn er dit jaar gesloten. Ski's huren wordt dus weer wat moeilijker. Voor wat je krijgt is het veel te duur geworden. Op woensdag namiddag en in het weekend kan je lange wachttijden hebben aan de gondel naar Chässerrug (>1 uur). Ook tijdens de Zwitserse skiferien bestaat deze mogelijkheid.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Wouter
  Wouter 31 januari 2012 · 20:44

  Heb 1 dag in Toggenburg geskied. Was perfect. Heel rustig, omdat er voornamelijk Zwitsers komen. En die zijn er alleen bij echt mooi weer. Ski's huren was in 10 minuten gedaan en ook bij de kassa en de liften geen rij. Terwijl de sneeuw perfect was. Er zijn een paar mooie afdalingen, maar je ziet wel dat het geen groot gebied is. Zo is er nu goed nagedacht over wegbewijzering en sluiten de liften niet altijd even mooi aan. Zou deze absoluut aanraden voor een paar dagen, maar niet voor een week.

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Abbringh
  Abbringh 8 januari 2012 · 19:24

  Leuk skigebied voor gezinnen met kinderen. Iltios verzamelplek voor de skiklassen en kun je met de gondel naar de Chaserrugg. Vanaf de Chaserrugg kan je weer helemaal tot beneden skien. Wij hebben 3x onze wintersport in Toggenburg doorgebracht en altijd goed naar de zin gehad. Geen wachttijden bij de liften en genoeg eetgelegenheden. De 3 gebieden zijn op elkaar aansloten. Bij voldoende sneeuw kun je het hele gebied door.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
>