BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Vogel 13/04/2014 Vogel

Vogel 13/04/2014

Dit onderwerp gaat over de bestemming Vogel


 • SnowJan 2-05-14 23:18
  SnowJan 2 mei 2014 路 23:18
  13/04/2014: Skigebied Vogel, Bohinj, Slovenië.

  Je kan klikken op de foto's om ze groter te zien.

  Het zag er een week van tevoren nog zo mooi uit: Perfect voorjaarsweer werd voorspeld voor de laatste week van de paasvakantie! Ik wilde heel graag nog eens gaan skiën en had voor de zekerheid al vrij gevraagd, een vriend wilde ook heel graag… Waarom niet? Snel wat geboekt en een planning gemaakt op basis van de weersverwachting:  De nacht naar zaterdag 12 april zouden we vertrekken. Mijn reisgenoot wilde naast skiën nog wat anders doen. Wij zijn beiden thrillride fans, dus een bezoek aan een pretpark en eventueel een zwemparadijs kon niet ontbreken.
  Zaterdag zou het slecht weer worden in de Alpen. Tijdens de heenrit stoppen bij Holiday Park in Haßloch leek ons bijgevolg de beste keuze. De Alpen halen tegen een fatsoenlijk tijdstip zat er daarna waarschijnlijk niet in. Daarom hadden we een overnachting in het SmartMotel in Kempten geboekt, vlak aan de A7.
  Zondag zouden we dan vroeg vertrekken, om als eerste bij de gondel van de Ehrwalder Almbahnen te staan. Bij 23 °C en regen zou de sneeuwgrens toch overal wel enorm hoog liggen… En veel wind, mist en sneeuwval bovenop de Zugspitze zagen we ook niet echt zitten!馃構 Bovendien was dit seizoen het laatste van de DSB Issentalkopf. Ten laatste ligt Ehrwald op de weg naar het geboekte appartement in Obsteig. De perfecte eerste ski-stop dus!
  Maandag stond Hochoetz-Kühtai op het programma.
  Dinsdag Sulden in Italië.
  Woensdag Pitztaler Gletscher
  Op de laatste dag, donderdag, zouden we de Kaunertaler Gletscher nog bezoeken.

  Bij ons geldt echter altijd: ‘Plannen heeft geen zin’. Zo bleek ook deze vakantie. 馃構


  ^Dit is de route welke we uiteindelijk dat weekend gereden hebben. 馃槈

  Op zaterdagochtend zijn we rond 04.30 uur vertrokken bij mijn reisgenoot. De rij-condities waren niet al te best.


  ^Mist…  ^Nog bewolkt bij onze vaste stop bij het Aussichtspunkt Moseltal aan de A61.

  Deze zaterdag was de openingsdag van het nieuwe seizoen van het Holiday Park in Haßloch, Rheinland-Pfalz.
  Het pretpark is rond deze periode geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
  De entreeprijs voor een volwassene is € 28,50. Wij kregen 50 % korting, daar wij een Efteling abonnement hebben.
  De zon scheen en het zou uiteindelijk 22,5 °C worden. Bovendien was het vrij rustig in het park! Je zou zo vergeten dat dit eigenlijk een wintersportvakantie zou zijn.

  Ik weet het, dit is een wintersport forum… Toch kan ik het niet laten om wat foto’s van dit fantastisch park te delen!


  ^De ingang van het Holiday Park.


  ^Het hoofdplein met winkeltjes, horeca, museumpje, gokhal etc.


  ^ De eerste attractie die we bezochten was de 70 meter hoge Anubis Free Fall Tower.

  De volgende attractie was de Expedition GeForce. Deze achtbaan is 62 meter hoog, gaat tot 120 km/h en maakt tijdens zijn verticale baan naar beneden een draai van 74°. Dat voel je! Het was een nog spectaculairdere rit dan verwacht!


  ^Facts.


  ^Verdiend.


  ^Een XXL schnitzel voor de lunch!馃榾


  ^De achtbaan loopt door zowat de helft van het park en komt dus bijna overal in beeld.  ^De ‘Donnerfluss’ is een rapid river waarin je wel eens écht nat kan worden!馃榾


  ^WC… 馃構  ^Duitse pretparkhoreca op het plein bij de ‘Wickie Splash’, voorheen de Teufelsfässer.  ^’Wickie Splash’.


  ^’Hollys wilde Autofahrt’, altijd lachen!


  ^Vrijwel iedereen die uit de ‘Bounty Tower’ kwam was misselijk! Hij was wel leuk! Linksachter staat de ‘Lighthouse Tower’ en rechtsachter de ‘Sky Scream’.
  ^De 80 meter hoge ‘Lighthouse Tower’ starflyer zweefmolen biedt een prachtig uitzicht over het park en is een efficiënte klerendroger na een rit in de ‘Donnerfluss’!

  Door een aantal storingen, lange wachtrijen (en spanning aan mijn kant) hadden we dé attractie van dit seizoen tot op het laatst laten liggen. Deze dag was namelijk de openingsdag van de nieuwe ‘Sky Scream’! In deze achtbaan word je drie keer gelanceerd (vooruit, achteruit en daarna weer vooruit) tot je op een hoogte van 50 meter komt tegen een snelheid van 100 km/h.
  Er bestaat maar één soortgelijke achtbaan: de ‘Superman Ultimate Flight’ in Six Flags Discovery Kingdom.


  ^De achtbaan zelf is gereed voor gebruik, maar het themalandschap eromheen opent pas op 1 juli en zal volgend jaar april pas volledig af zijn.


  ^De ‘Sky Scream’ met daar voor nog een overblijfsel van zijn voorganger ‘Superwirbel’ als aandenken.


  ^Het treintje krijgt het laatste duwtje om helemaal boven te komen.


  ^Een lege testrit na een storing.


  ^Op het grote meer achterin het park vond op het einde van de dag nog een watershow plaats met speedboot, waterskiërs, FlyBoard enz.  Om 17.00 uur verlieten we het park om verder te reizen naar het SmartMotel in Kempten.
  We maakten zoals altijd een tussenstop bij de Autobahnraststätte Bruchsal West aan de A5. Tijdens het tanken spraken twee Nederlandse liftende studenten ons aan met de vraag waar we naartoe gingen. Zij moesten naar de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. Na uitleg waar wij naartoe gingen, het zien van een slee en andere spullen op onze achterbank en het kenbaar maken van ons gepland diner in het restaurant, besloten ze verder rond te vragen.
  Na het eten liepen we terug naar onze auto, waar we de twee gezellige studenten nog zagen staan. Ze wilden graag mee. Na wat puzzelen en verbouwen paste alles en iedereen in de auto en vervolgden we onze reis naar Kempten.
  In de auto planden we verder. Het zou zondag slecht weer worden. Voor de zuidkant van de Alpen zag het er beter uit. Als we zondagochtend vroeg op zouden staan, konden we naar Villach rijden om de lifters af te zetten en door te reizen naar Hermagor. Daar lag nog voldoende sneeuw!
  Tegen 20.30 uur kwamen we aan in het hotel in Kempten. Na getrakteerd te zijn geweest op drinken zijn we vroeg gaan slapen om de volgende ochtend vóór 04.00 uur weg te zijn.
  Het regende die ochtend voortdurend en best hard, waardoor de autorit vrij zwaar viel.


  ^Onze driepersoonskamer in het SmartMotel. Het was ons daar goed bevallen!


  ^Slecht weer bij de Raststätte Hochfelln Süd.

  Bij Villach regende het nog steeds. Daarop besloten we door te rijden naar Ljubljana om er daar een gezellige dag van te maken.
  Niet ver van Ljubljana zagen we allerlei borden langs de snelweg staan met namen van skigebieden. Bovendien zagen we er ook een bovenop een berg liggen. Krvavec zo bleek. Het zag er daar nog erg goed uit zo op het eerste gezicht! Bovendien was het er droog en de zon kwam er zelfs af en toe door. Waarom niet hier in Slovenië gaan skiën?
  Na afscheid te hebben genomen van de meeliftende studenten zijn we het centrum van de stad ingegaan. Ljubljana is zeker een mooie stad!
  ^De rivier Ljubljanica.

  ^De bekende drie bruggen ‘Tromostovje’ op de voorgrond. Het kasteel ‘Ljubljanski Grad’ op de achtergrond steekt zo’n 70 meter boven de stad uit. Daar moesten we natuurlijk ook naartoe!


  ^Het kasteel is zowel te voet als per treintje te bereiken.


  ^De 33-SSB brengt je van bijna 300 tot 370 meter hoogte over een lengte van 118 meter.


  ^En boven heb je dan een prachtig uitzicht!


  ^Het kasteel was een vreemd bouwwerk. Het bestond uit moderne delen in een oud gebouw.  ^De binnenplaats.


  ^Op naar de uitzichttoren via de wenteltrap.
  ^Vlak voordat we weer terug naar beneden gingen werden de Alpen zichtbaar.

  Toen het bijna middag was, gingen we snel langs de McDonald’s om te checken of het skigebied Krvavec nog open was. Helaas was hier het seizoen al afgelopen, evenals in de meeste andere Sloveense skigebieden.
  Het skigebied ‘Vogel’ was als een van de weinigen nog wel open. Dit leek ons uiteindelijk de beste keuze aangezien het niet al te ver van de snelweg richting Oostenrijk lag.
  Snel de auto in na het eten en op naar Bohinj!

  Deel 2 volgt snel in de reacties!
  # skidagen seizoen 2014-2015: 35 :D
 • HenriS 2-05-14 23:25
  HenriS 2 mei 2014 路 23:25
  Leuk! Benieuwd naar de foto's van Vogel 馃槈 De foto's van Ljubljana zijn heel herkenbaar, 3x geweest daar, heel mooi daar! Heel Slovenië is mooi!
 • SnowJan 2-05-14 23:36
  SnowJan 2 mei 2014 路 23:36
  Bedankt!馃榾 Idd, héél mooi! I fell in love...
  # skidagen seizoen 2014-2015: 35 :D
 • SnowJan 2-05-14 23:37
  SnowJan 2 mei 2014 路 23:37
  Eenmaal bij de kabelbaan aangekomen bleek dat de liften helaas al vóór 14.00 uur zouden sluiten! We hadden de gondelrit van 13.30 uur gelukkig nog nét gehaald door zonder ons om te kleden de gondel in te stormen met handschoenen, ski’s, skischoenen en slee in onze handen. Hadden we deze gemist, dan moesten we een half uur wachten en zouden de skiliften dicht zijn.


  In de gondel deden we de skischoenen aan. We hebben uiteindelijk nog een kwartier kunnen skiën bij de 4-CLF Brunarica, de 2-SL Store膷 en de 4-CLD Orlove Glave.

  Toen de liften waren gesloten zijn we nog wat rond blijven hangen in het skigebied. Vervolgens hebben we onze skischoenen geswitcht tegen wandelschoenen en de skispullen achtergelaten bij het bergstation van de kabelbaan. We zijn uiteindelijk in en rondom het skigebied gebleven tot de laatste gondelrit van 18.00 uur richting het dal.

  -Prijs:
  Voor € 13,50 per persoon konden we de berg op.

  -Weer:
  In Ljubljana kwam de zon er flets door en was het bijna 20 graden.
  Vlak voor de afslag bij Bled kwam er een stevige bui opzetten. Aan het dalstation van de kabelbaan Bohinj-Vogel was het weer droog. Boven in het skigebied brak de zon steeds vaker door.
  Aan het dalstation van de 80-PB op 574 meter was het 16 graden.
  Aan het bergstation op 1537 meter hoogte was het een graad of 8 in de zon.
  Op 1800 meter, het hoogste punt van het skigebied, was het zo’n 6 graden.
  Er stond amper wind, waardoor het een stuk warmer aanvoelde! Geen probleem dat de skikleren nog in de auto lagen dus!

  -Sneeuwhoogte en -kwaliteit:
  Enkele sneeuwresten in het dal.
  Op 1800 meter 250 cm. Overal papsneeuw.
  Bovendien was de sneeuw bruin, behalve op de pistes zelf. Er is hier deze winter een flinke lading saharazand gedropt.

  -Wachttijden:
  Geen. Of iedereen was al weg, of er was die dag bijna niemand geweest.

  -Website:
  http://www.vogel.si/winter

  -Pistekaart en -status:

  ^Eenmaal boven aangekomen bleken naast de 1-CLF Šija de 2-CLF Zadnji Vogel en de sleepliften Kratki plaz en Konta met bijbehorende pistes ook (al) gesloten.

  -Beste piste:
  Allemaal even goed! Bijna overal nog strakke papsneeuwpistes, wat betekent dat er maar weinig mensen waren geweest.

  -Slechtste piste:
  ?


  Tijd voor de foto’s!


  ^We kwamen langs het kasteel van Bled, gelegen op een heuvel aan het meer. Hier regende het echt enorm hard. We vreesden voor het ergste.


  ^Het dalstation van de 80-PB Bohinj-Vogel van Poma op 574 meter hoogte. Hier waren de bomen al groen, terwijl er nog sneeuwresten te vinden waren…


  ^Het gehele traject. Over een lengte van 1663 meter stijgt de gondel 963 meter tot een hoogte van 1537 meter.


  ^In de cabine stonden we uiteindelijk maar met z’n vijven.


  ^Een blik vanuit de gondel naar het westen. We bevinden ons bijna op het eind van het bijzonder mooie Bohinjdal. Helemaal achterin de kloof bevinden zich de Savica watervallen.
  Bovendien hebt je een prachtig zicht op de Julische Alpen en het Triglav Nationaal Park.


  ^Naar het oosten gekeken dal uitwaarts zijn de bergen wat glooiender. Rechtsachter ligt het dorp Bohinjska Bistrica, waarvanuit een stoeltjeslift je kan brengen naar het skigebied Kobla rechts op de bergflank.
  ^Je kijkt vanaf het bergstation serieus de diepte in. Een beter zicht op het meer van Bohinj en het gehuchtje Ukanc kan je niet hebben.


  ^Het Viharnik Café in het bergstation van de gondelbaan.


  ^Het wordt niet voor niets een panoramacafé genoemd! Wat een uitzicht op het Bohinjdal zeg!


  ^Het kinderland net onder het bergstation bestaat uit twee tovertapijten en een kinderskicarrousel.
  Achter gaat de 4-CLD Orlove Glave de berg op.


  ^Nogmaals een blik op het einde van de Bohinjvallei richting de Savica watervallen, een van de belangrijkste bronnen van de 940 km lange rivier Sava.


  ^Enkele tientallen meters lopen/skiën van het bergstation van de cabinebaan ligt het bergstation van de zeer korte 4-CLF Brunarica. Zowel links en rechts van dit bergstation bevinden zich twee kleine restaurantjes.


  ^Een eerste blik op één van de twee knooppunten in dit skigebied.
  De 4-CLF Brunarica en de aangrenzende blauwe piste 1 zijn maar 166 meter lang en maken slechts 37 hoogtemeters. De stoeltjeslift dient voornamelijk om de wintersporters terug te brengen naar de cabinebaan.
  Links naast het dalstation van de 4-CLF Brunarica vertrekt de 2-SL Store膷, rechts de 4-CLD Orlove Glave.


  ^Het begin van de blauwe piste 12 richting het dalstation van de 2-CLF Zadnji Vogel en het dal.
  Het bovenste stukje verloopt over een weg tussen de bomen en (vakantie)huisjes.  ^Nog veel sneeuw op ongeveer 1500 meter hoogte hier!


  ^Vanaf hier begint de blauwe 12 pas echt.


  ^De naar links afbuigende weg leid je naar de dalstations van de stoeltjesliften Brunarica en Orlove Glave en de sleeplift Store膷.  ^Onder de 4-CLD Orlove Glave door richting de blauwe piste 4 en het funpark.


  ^Het compacte Snow- oftewel Sne啪ni Park. Blijkbaar was er genoeg te doen, aangezien er mensen bleven tot 4 uur na sluitingstijd van de naastgelegen 2-SL Store膷.


  ^Het zicht vanaf de blauwe 4 op de blauwe 1, de 4-CLF Brunarica, het Ski Hotel Vogel en het bergstation van de 80-PB.


  ^Vóór 2007 stonden de stoeltjesliften Brunarica en Orlove Glave er nog niet. Toen bracht onder andere deze eenpersoonsstoeltjeslift Orlove Glave uit 1965 de bezoekers vanaf het bergstation van de gondelbaan naar boven.
  Op de plaats waar nu de 4-CLD Orlove Glave staat, bevond zich van 1995 tot 2007 de 2-CLF Kriz. Deze tweepersoonsstoeltjeslift was schijnbaar de vroegere Gratbahn op de Kitzsteinhorn!
  De voorganger van de 4-CLF Brunarica was een sleeplift.


  ^Je kan de Store膷 sleeplift vanaf het dalstation zien over zowat heel de lengte, evenals de gelijknamige rode piste 2. Rechts naast de piste ligt dus het snowpark.


  ^De enige koppelbare lift in het skigebied Vogel, de Orlove Glave stoeltjeslift. Deze stoeltjeslift uit 2007 gaat van 1497 tot 1671 meter hoogte over een afstand van 1109 meter.


  ^Het dalstation moest zo te zien een aantal keer uitgegraven worden deze winter. Wat een verschil met de gebieden ten noorden van de Alpenhoofdkam! Daar was amper een hoopje natuurlijke sneeuw te vinden op 1500 meter hoogte!


  ^Het bergstation van de 4-CLD Orlove Glave. Links kwam plots een verrassing tevoorschijn: Een eenpersoonsstoeltjeslift!
  ^De 1-CLF Šija in zijn geheel, met rechts naast het bergstation de gelijknamige 1880 meter hoge berg.


  ^Het dalstation van de 1-CLF Šija, het bergstation van de 2-CLF Zadnji Vogel en het bergstation van de 4-CLD Orlove Glave.
  Het skigebied is vernoemd naar de grootste berg in het midden links, namelijk de 1992 meter hoge Vogel.


  ^ 2-SL Konta met op de achtergrond 2-SL Kratki plaz, de rode piste 7, de blauwe 8 en de van de 1-CLF Šija afkomende blauwe 9.


  ^Het bergstation van de 2-SL Konta op 1671 meter hoogte. Beneden ligt het Ski Hotel Vogel en het bergstation van de cabinebaan.
  Helaas bleef de bewolking rond de hoogste toppen van Slovenië hangen, waardoor we geen zicht op deze bergen mochten krijgen.


  ^ De blauwe piste 16 naast de 4-CLD Orlove Glave.


  ^Het Bohinjdal met links de dorpen Studor v Bohinju en Srednja vas v Bohinju. Op de linkerflank van de heuvel in het midden van het dal bevindt zich het skigebiedje Seno啪eta met 2 sleepliften. Deze liften zijn echter niet te zien vanuit hier.
  Rechtsachter ligt het hoofddorp Bohinjska Bistrica met rechts op de bergflank zijn skigebied Kobla.


  ^Het dalstation van de stoeltjeslift Šija ligt nog diep in de sneeuw!
  Bovenin splitst van de rode piste 10 de blauwe piste 9 af. De rode 10 duikt rechts het dal in richting de 2-CLF Zadnji Vogel.


  ^De 2-SL Kratki plaz met de rode piste 7, de blauwe 8 en de blauwe 6, gezien vanaf de rode piste 5.
  Linksonder staat ook nog het dalstation van de 2-SL Konta.


  ^Een ‘ribbeltjes’foto, maar dan met weggedooide ribbeltjes… Toch een super pistekwaliteit hoor!


  ^In het dalstation van de eenpersoonsstoeltjeslift Šija bevindt zich ook een kleine snackbar achter de partytentdoeken.
  ^De 1-CLF Šija.


  ^Een test mocht niet ontbreken.  ^Het bergstation van de tweepersoonsstoeltjeslift Zadnji Vogel.


  ^De rode piste 11 Orlove glave - Zadnji Vogl gaat richting het dal. Bij het dalstation van de stoeltjeslift Zadnji Vogel gaat hij over in de rode dalpiste nummer 14, de 沤agarjev graben. Op de voorgrond in het midden ligt de 1896 meter hoge berg Bohinjski Migovec. De namen van de achtergelegen toppen kan ik niet eens uitspreken… 馃槈


  ^Nogmaals de rode 11. De hoge top links is de Vogel, de hoogste top rechts is de 2054 meter hoge Vrh nad Škrbino.  ^Stoeltjes liggen als schroot gedumpt naast het bergstation van de 2-CLF Zadnji Vogel. Waarschijnlijk zijn ze van de vroegere eenpersoonsstoeltjeslift Orlove Glave.


  ^Het tweede liftknooppunt in het skigebied gezien vanaf het bergstation van de 2-CLF Zadnji Vogel.  ^De rode piste 10 onder de 1880 meter hoge Šija met een enorm pak sneeuw.


  ^Een blik in zuidwestelijke richting laat ons nogmaals de Vogel zien. Linksonder duikt de rode piste 10 het dal in.


  ^1-CLF Šija.


  ^Het dalletje van de 2-SL Konta en Kratki plaz.


  ^Pistes bij 2-SL Kratki plaz.

  ^Piste 9 Šija – Konta.  Tijd om weer naar beneden te gaan over de blauwe piste nummer 4.


  ^Ze waren er toch nog!


  ^4-CLD Orlove Glave en 2-SL Konta.

  ^Pistevariant op de blauwe 4.  ^Wow!
  ^Om terug bij het bergstation van de kabelbaan te komen, komt de 4-CLF Brunarica goed van pas.

  Om 17.45 uur waren we bij de kabelbaan. Na daar wat gedronken te hebben gingen we met de laatste gondel van 18.00 uur naar beneden en hadden we nog een 5 uur durende reis voor de boeg.


  Conclusie:
  Al bij al was dit een zeer geslaagd weekend! We hebben niet in de regen hoeven te skiën, we hebben een nieuw land leren kennen, een prachtige stad bezocht, leuke mensen leren kennen, toch nog op de ski’s kunnen staan en bovenal een mooi skigebied ontdekt.

  Vogel heeft veel te bieden! Prachtige pistes, een leuke mix aan oude en nieuwere liften en bovenal een prachtig landschap. Het is niet al te groot, maar je kunt je er wel enkele dagen amuseren. Bovendien kun je Vogel combineren met bijvoorbeeld het even verderop gelegen skigebied Kobla.
  Ik ga hier volgend seizoen no matter what terug naartoe. Buiten dit gebied, spreekt het skigebied Krvavec me op het eerste gezicht ook heel erg aan. Slovenia, I’ll be back!
  ^Nog een mooi marketingfilmpje om jullie te overtuigen hier ook eens naartoe te gaan.
  # skidagen seizoen 2014-2015: 35 :D
 • HenriS 2-05-14 23:55
  HenriS 2 mei 2014 路 23:55
  [mention="119928"]@SnowJan[/mention] bedankt voor het verslag! Dat laatste filmpje is overbodig na jouw foto's 馃槈 Ik was al overtuigd!

  Prachtig dal met een prachtig meer. Heel leuk om te kanoën in de zomer. Daar links van Bohinjska Bistrica liggen 2 dorpjes met daarbij ook nog een klein sleepliftje. Vlakij dat sleepliftje heb ik een pizza gegeten met een doorsnede van 48 cm voor onder de 10 euro 馃槈

  Wat een sneeuwmassa's zeg! Niet normaal! Ik moet hier nog een keer in de winter terugkomen, wat een prachtig land!

  Snel even wat foto's van mijn Slovenië-ervaringen in 2009/2010:

  Bled in de zomer


  ^Meer van Bohinj


  ^De beroemde brug en kerk bij het meer van Bohinj
  En als je er de volgende keer bent, ga naar de Sloveense kust! Isola, Piran, heel mooi!  Bedankt [mention="119928"]@SnowJan[/mention] . Ik word er weer helemaal enthousiast van 馃槂
 • joepiedepoepie 3-05-14 00:49
  joepiedepoepie 3 mei 2014 路 00:49
  WoW! Wat gaaf! Komt een hoop nostalgie naar boven bij mij door al die mooie foto's. Ik ben vroeger als kind een aantal keer in Slovenië en in Istrië geweest(alleen in de zomer). Als ik dit allemaal weer zie dan merk ik dat ik er zeker nog eens heen wil gaan.
 • JurrianvanLoo 3-05-14 12:47
  JurrianvanLoo 3 mei 2014 路 12:47
  Te gek hoor! Maar wat een bruine sneeuw zeg...
  Winter is NIET koud!
 • Mattz 3-05-14 17:02
  Mattz 3 mei 2014 路 17:02
  Top verslag! Maar wel jammer van het zand tussen de sneeuw he?
  Hoe lang heb je dan werkelijk geskied?
  Go with the snow!
 • CJAHulskamp 3-05-14 17:39
  CJAHulskamp 3 mei 2014 路 17:39
  mooi verslag. Ik was blij dat er Sulden in Italië bij stond. Dit wordt waarschijnlijk de afsluiting voor volgend jaar. Maar dat anders kan lopen is eigenlijk ook hartstikke leuk.
  May the ski force be with you !!
 • Jesper 4-05-14 03:37
  Jesper 4 mei 2014 路 03:37
  WoW! joepiedepoepie op 3 mei 2014 00:49
  World of Warcraft ? 馃構

  Te gek hoor! Maar wat een bruine sneeuw zeg... JurrianvanLoo op 3 mei 2014 12:47
  Ik vind het wel wat hebben op zich

  Mooi verslag! Ook leuk om zo'n pretpark te bezoeken 馃榾
  Wel heel raar dat je zo erg van je planning kunt af wijken 馃構
  Dat zou bij mij echt nooit gebeuren haha
  Arlbergboy
 • ThijsMeeusen 4-05-14 12:04
  ThijsMeeusen 4 mei 2014 路 12:04
  Super mooi!!
  #ProudToBePartOfLesWintersport茅rs
 • SnowJan 4-05-14 13:40
  SnowJan 4 mei 2014 路 13:40
  Bedankt allemaal voor de leuke reacties!馃榾 Bezoek dit prachtige land ook eens!馃榾 Ik ben nu flink mijn best aan het doen mijn ouders over te halen om daar op vakantie te gaan!

  @Mattz Op de foto's komt dat zand vuil en triest over, maar als je daar staat ziet het er wel cool uit馃構 Rare vormen in de sneeuw, witte pistes in een bruin landschap... 馃構
  Uiteindelijk hebben we denk ik wel een uurtje met de ski's rondgelopen/-geskied na sluitingstijd van de liften. Echter valt dat bergop lopen met de skischoenen aan en de ski's in de handen altijd enorm tegen!馃構

  @CJAHulskamp Oh leuk! Sulden lijkt me echt een mooi gebied. Ik ben er dus helaas niet geweest. Had al genoeg gereden na dat bezoekje aan Slovenië馃構
  # skidagen seizoen 2014-2015: 35 :D
 • Jorian 5-05-14 21:26
  Jorian 5 mei 2014 路 21:26
  super verslag! juist leuk om activiteiten buiten de wintersport te lezen! leuk gebied met een mooie mengelmoes van oude en nieuwe liften! wel apart om dat saharazand zo op de piste te zien..

  waar waren je ski's in de 1-clf?
 • SnowJan 10-05-14 22:21
  SnowJan 10 mei 2014 路 22:21
  @Jorian Thnx! Haha die lagen beneden馃構 Ik heb de lift beklommen, want wilde er toch nog in hebben gezeten!
  # skidagen seizoen 2014-2015: 35 :D

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.