Ik stond vandaag op de pistes in Ischgl waar afgelopen week zoveel over te doen was. Eigenlijk waren de condities helemaal niet slecht. Op de pistes was het prima skiën. Een knappe prestatie van dit skigebied zonder ook maar enige natuursneeuw. Ik heb het eigenlijk heel erg naar mijn zin gehad op deze kunstsneeuw pistes.

martijn
begon in 2002 deze website. Later was hij verantwoordelijk voor inhoud, techniek en de indeling.

Plaats een reactie

Doe de groeten aan Arjen ;)

Vet! respect @ de mensen van de piste!

Seriously snow addicted family!

Flinke prestatie van Ischgl (donderdag uitleg over hoe dit uit te spreken :)). Toch een flink aantal km’s kunnen prepareren. Jammer dat moeder Natuur nog niet meewerkt. Have fun!

Cool man!!! Heerlijk… ik kan niet wachten!

Als het gaat vriezen dan warm ik op!

@Morris, hij zwaaide naar je :)

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

Nederlanders zeggen precies altijd ‘Iskl’? of denk ik dat maar :D?

Die laatste lift halen...

Zijn de meisjes van de schatzi bar er al :-)?

Leuke beelden! In Februari naar Ischgl. Zal dus een extra dure skipas worden, als ze dit er weer uit moeten halen qua kosten….

Dat ziet er helemaal niet slecht uit in Ischgl.

We zijn net gearriveerd in ons appartement in het Stubaital. De hemel is onbewolkt en bezaaid met duizenden flikkerende sterren.

Helaas zijn er niet veel meer pistes geopend op de gletsjer, dan degene waarover we op 23 oktober j.l. onze afdalingen hebben gemaakt.

Groeten uit Telfes :)

Kort en krachtig. Leuke update vanuit Oostenrijk ;)

In tijden als deze ( global warming en recessie ) vind ik het niet kunnen dat er zoveel energie en geld in word gestoken met het maken van kunstsneeuw. Ofwel echte sneeuw ofwel geen sneeuw. Komt van een wintersport liefhebber

Zo zag het er vorig jaar uit, maar goed we weten allemaal wat er daarna is gebeurd :)

Global warming is onzin

Ziet er leuk uit!

Het ziet er over het algemeen vrij slecht uit in Oostenrijk. Ik vind dat ze in Ischgl een goede prestatie hebben geleverd door in ieder geval de pistes open te hebben. Ik ben wel bang dat we door de ‘slechte’ sneeuwomstandigheden minder toeristen gaan zien in Oostenrijk.

Ischgl heeft het zo wel het beste voor elkaar van de niet gletscher gebieden. In ieder geval stukken beter dan Val Thorens…

Om even de advokaat van de duivel te spelen! In het filmpje is/was maar sprake van 60km piste die open zijn dit terwijl het hele gebied toch ongeveer 230km in beslag neemt! Dus ik vind dit niet iets om reklame over te maken. Dan hadden we evengoed voor minder geld een kleiner skigebied (met gletsher) kunnen uitkiezen. BTW, ik vertrek binnen twee weken naar ISCHGL, dus laat ons hopen dat er in tussentijd maar wat gaat veranderen :-) Veel geluk voor allen die binnenkort naar Oostenrijk vertrekken!

hee een camera op een skistok…
ben jij toevallig ook degen die zijn camera verloren was en weer terug kreeg in het vliegtuig???

@Gerrit op zaterdag en zondag waren er 90 km pistes open. Gezien de sneeuwsituatie in de Alpen is dit echt een enorme prestatie voor een skigebied zonder gletsjer. De Stubaier gletsjer (grootste van Oostenrijk) had 61 kilometer pistes open op hetzelfde moment.

@Haai dat klopt :)

Geweldig ventje uhh meneer hahahahah
ik ben die gene die hem gevonden heeft.
Leuk he zo’n kleine wereld

@Haai hahahaha. De wereld is inderdaad klein ;). Nogmaals bedankt!

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit, nette banen

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie