De pistes liggen er in Sölden echt enorm goed bij. Er is in het dal zo’n twintig centimeter verse sneeuw gevallen en op de gletsjer nog veel meer. Dat betekent dat het goed skiën en boarden is. Voor iedereen die komende periode naar de gletsjers vertrekt: de condities zijn gewoon helemaal top!

Martin
woont en werkt ‘s winters in Oostenrijk, in St Anton am Arlberg. Vanuit daar houdt hij ons op de hoogte van de sneeuwcondities aldaar.

Plaats een reactie

Dit soort beelden is niet goed voor mij, nog 4 maanden en dan Saalbach Hinterglemm

Jaloers! Ziet er goed uit hoor. Leuke die updates zo, zeker zo vroeg in het seizoen al veel video-updates gezien. En die sluikreclame van Nordica is zeker afgekeken van Snowmagazine ;)

''Powder to the people''

Continu dat zelfde liedje eronder, doe daar aub iets aan, filmpjes zijn vaak prima maar aan dat liedje stoor ik mij mateloos. Daarnaast zie ik dat roel ( niet in dit filmpje ) een prima wintersporter is, maar hij absoluut geen presentator.

RE Gast751: Heb Roel nog nooit op de latten zien staan in een filmpje. Misschien bedoel je Rogier? Dat zelfde liedje vind ik inderdaad ook jammer, maar klopt niet helemaal. Er wordt wel eens afgewisseld, hoewel dat van mij ook vaker mag :)

Mr. Slow

Nog drie maanden en dan mag ik weer! Kijk er nu al naar uit, want na uitstapjes naar Ischgl en Saalbach keer ik eindelijk weer terug op de Söldense gletsjer!

Voorlopig wat voorpret met de jaloersmakende filmpjes en updates op wintersporters.nl!

@gast 751
Als je het al op een andere manier zou verwoorden zou het al wat vriendelijker zijn en kom je niet zo met de deur in huis vallen, maar post dit dan onder je eigen profiel als je wel regelmatig de site in de gaten houd voor updates, erg zwak dat je dan niet je eigen naam of profiel vermeld.
En ik vind de muziek helemaal nog niet zo slecht, vind het juist wel prettig de herhalende songs in de filmpjes.
Weer een mooie reportage om heimwee naar de sneeuw te krijgen !!

@gast 751 Ik vind het muziekje juist wel wat hebben. Lekker vrolijk! Anders luister je alleen maar naar het gekraak van de wind wat ik persoonlijk een erger geluid vind door de speakers van mijn pc dan een leuk deuntje.

Verder loop je te zeuren over iemand die niet eens in het filmpje te zien is als ik je mag geloven dus dat heeft er ook niets mee te maken. Geniet er gewoon van zou ik zeggen!

On topic; mooi filmpje en erg jaloersmakend. Nog maar 3 maandjes en dan mogen we weer!

Powder, powder everywhere!

Half december staat de eerste trip van t seizoen op de planning: een weekje solden! Ben reuze benieuwd en dit soort beelden brengen me al goed in de stemming…

Op Martin na, zien we eigenlijk helemaal niks op het filmpje, alleen maar vage pistes en grijze beelden…

En toch weet iedereen hoe goed dit voelt!!! :D

Ski: 25 jaar -|- Snowboard: 6 jaar -|- Respect the Mountains

heej, wat zie ik nu: Martin en Rogier hebben dezelfde jas!

fijne site hè, dat wintersport.nl?

Ik vind het heerlijk om naar te kijken! Ik kijk voor het filmpje, de muziek is maar bijzaak.

Wel bijzonder om te zien hoe druk het al is. Kan niet wachten om zelf weer te gaan!

@Japser dat is precies hetgeen wat ik ook al wilde posten. Vind het behoorlijk druk ogen op de pistes en dat met minder zicht, aigh . Dank voor het verslag :)

Met al die filmpjes van jullie lijkt het wachten tot januari weer jaren te duren! ;-) Super!

Mooi filmpje Martin! Jammer van het zicht, maar de sneeuwkwaliteit was wel perfect. Servus uit Sölden!

Skiën. What else.

@Jasper, het afgelopen weekend had zuid-Duitsland vakantie (allerheiligen).
Vandaag en Gisteren was het beduident Rustiger.

Viele Wege fuhren zu Gott Einer geht uber Die Berge
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie