ervaring skischolen Gaschurn

Dit onderwerp gaat over de bestemming Gaschurn - Partenen

Heeft iemand ervaring of tips over skischolen in Gaschurn. Mijn kinderen zijn 12 en 14 jaar en hebben een klein beetje ervaring.

*bericht bewerkt door moderator (Roel) op 08 apr 2021 08:28

Wij hebben goede ervaringen met skischule Silvretta Nova. Tot 4 jaar geleden kwamen wij altijd in Gaschurn en gingen de kinderen naar deze skischool. Soms zijn er ook Nederlandse lerare(sse)n maar de Oostenrijkers spreken altijd wel een paar woordjes Nederlands. De school zit onder de gondel. De skiverhuur met depot zit ernaast en onder. Ideaal, s’morgens zijn je spullen weer droog en warm. Voor info zie de link.
http://www.skischulesilvrettanova.at/
Veel plezier in Silvretta Nova

Ik heb niet zoveel ervaring maar je zou eens kunnen kijken op http://www.skischooloosterijk.nl

wanneer ga je precies in 2012 - wij gaan dit jaar 1ste week april en vorig jaar waren we er ook met Pasen - toen waren er weinig kinderen - jongste 9j waren maar met 5 tal in klasje. Oudsten (13 en 11) hadden paar uur prive om gebied te verkennen - skiede daarna gewoon mee met volwassenen. Wat makkellijk is, is dat je boven skidepot hebt zodat je je ski,s en stokken daar kan laten (geen gesleur) - botten kunnen eventueel in depot van winkel beneden blijven. Superhandig !

@tine
Dank je voor je ractie. Bij welke skischool hebben ze toen lessen gedaan? Of is er maar één?
We gaan eind februari het zal dan dus wel druk zijn verwacht ik.

Plaats een reactie