Reviews Sankt Johann in Tirol

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.9 op basis van 14 beoordelingen.

Sterke punten: Gezellige après-ski, sfeervol, kindvriendelijk, goede locatie in het skigebied, laag prijsniveau en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Sankt Johann in Tirol?

Reviews van gebruikers

Gast022
8 januari 2020 · 10:40

Sankt Johann is een hele sfeervolle plaats waar je het echte Oostenrijkse gevoel krijgt. Het skigebied is niet heel groot, maar voor een aantal dagen skiën meer dan prima. Er zijn voldoende restaurants, barretjes en andere activiteiten die je kunt ondernemen.

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
An.swerbath
28 februari 2019 · 22:20

Prima ski gebied. Voor een ervaren skiier ben je wel na een paar dagen uitgekeken. Voordeel dat je voor een klein extra bedrag toegang tot andere ski gebieden in de buurt krijgt. Hebben we gedaan en dat is leuk.
Pistes zijn breed en goed te doen. De zwarte is geen zwarte maar een rode (waarschijnlijk staat het leuk op de kaart om een zwarte piste te hebben). Het restaurant onder aan de nep zwarte piste vonden wij de leukste van het gebied.
Niet online je ski passen bestellen. Dat systeem werkt nog niet goed en gaat je heel veel tijd kosten. Net zo makkelijk ze aan de kassa te halen. Online je ski's huren gaat wel uitstekend. Apres ski vonden wij erg matig.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast182
2 februari 2019 · 13:02

Super goede 1e keer wintersport ervaring. Wij hadden les van skischool Wilder Kaiser: erg goed! St Johann zelf is leuk, biedt voldoende aan restaurants en winkels. De Eurospar iets buiten het dorp is een prima supermarkt.

Met familieSnowboarder1 tot 4 jaar ervaring
Gast095
5 maart 2016 · 20:37

Prima geregeld en overzichtelijk skigebied, heerlijk Oostenrijks. Leuke blauwe en rode afdalingen die prima te doen zijn en voor 1 week voldoende variatie bieden. Zwart laten wij liggen dus geen idee hoe die zijn. Overnachting in nabijgelegen Kirchdorff (Binderhof), 8 minuten rijden, altijd voldoende parkeerplek naast de hoofdgondel en daar ook s morgens vlot omhoog.
Kids op skischool Sankt Johann ook voldoende, natuurlijk met afsluitende ‘wedstrijd’. Vorig jaar ervaring met skischool in skigebied Lofer net even gezelliger maar er is hier zeker weer flink bijgeleerd.
Ski depot voor 20 euro pp, niet echt nodig omdat je naast de lift kunt parkeren en dus niet ver hoeft te lopen met je spullen.
Pizzeria Rustica in centrum aanrader, wel reserveren van te voren!
Let op parkeren op de grote parkeerplaats bij de piste/naast de lift is gratis. Wie boodschappen doet in het centrum en daar ook zijn auto parkeert moet rekening houden met betaalde parkeerplaatsen.
Op zich ook een aardige plaats met goede voorzieningen zoals supermarkten (Spar, Aldi), bank/pin, en sportzaken etc. dus laat gerust alle boodschappen thuis, alles is er te koop ?

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast151
19 november 2015 · 16:48

Eten zeer goed,ik kom er al vele jaren.Zeer gastvrije eigenaars,ken hun persoonlijk.Personeel ook altijd zeervriendelijk.
Een echte aanrader!

Met partnerLanglaufermeer dan 10 jaar ervaring
Gast703
17 februari 2015 · 15:32

We gaan al een aantal jaren naar St. Johann in Tirol. Een klein en compact skigebied, maar voor ieder wat wils. Dit jaar verbleven we in Hotel Kaiserfels bij de Eichenhoflift. Dit hotel is een echte aanrader, wel wat ver van het centrum en de gondel vandaan, maar de skibus stopt voor het hotel. Ook kun je met de sleeplift omhoog het skigebied in. Wij komen zeker weer terug in dit gebied!

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast604
3 november 2014 · 10:37

Heerlijk gemoedelijk, redelijk kleinschalig met de grote gebieden om de hoek. Het dorp is door zijn ligging en grootte ook uitermate geschikt voor andere activiteiten dan skiën en boarden.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast242
4 februari 2014 · 07:00

Vanaf mijn zesde ga ik al naar St.Johann in Tirol. Ik heb er leren skieen, en daar is mijn liefde voor wintersport begonnen. Ze zijn zeer kindvriendelijk, Nederlandse leraren in de klasjes en alles super geregeld als je je kind achter laat in een klasje. Nu ben ik zelf bijna 30, en we komen nog elk jaar terug in St.Johann. Je kan er lekker eten, goed apres skieen, lekker wandelen, de omgeving is mooi en het dorpje is super knus en gezellig. Mijn zoontje is nu 1 jaar en hij gaat in de toekomst ook absoluut leren skieen in St.Johann in Tirol!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Louis
20 februari 2009 · 19:07

Voor de jongeren onder ons (ik ben 21 j):
Place 2 be voor apres ski is Max Pub, altijd feest, cola-rum super goedkoop en leuke muziek.
In het dorp is er een pita/piza zaak die zeer lekker en qua prijs ook meevalt. Een aanrader is zeker de "piza taurus".
Enkele goeie bakkers en een supermarkt in het dorp waar je alles vindt als je op apartement zit. Verder ook nog enkele winkels die "gear" verkopen (voor als je je plank of latten breekt, of je jas verloren bent in max pub)
Veel plezier in Sankt Johann

akkelien
19 februari 2009 · 19:54

ga nooit naar apparthotel gratt-schlossl. er wordt stevig gerookt, het zijn kleine appartementen. 2 ipv de beloofde 3 slaapkamers en oude zooi als interieur.

M.
11 maart 2008 · 10:35

Voor beginende skieer is dit zeker een leuk gebied, maar voor wat meer gevorderde skieer ben je er wel snel op uitgekeken. Het is namelijk niet zo’n groot gebied. Ook jammer is de hele lang sleeplift naast een toch mooie piste; zonde… Toch zeker erg genoten daar! Apre-ski is gezellig en er is ook discotheekje die tot laat open is. Gemoedlijk sfeertje

M.
11 maart 2008 · 10:35

Voor beginende skieer is dit zeker een leuk gebied, maar voor wat meer gevorderde skieer ben je er wel snel op uitgekeken. Het is namelijk niet zo’n groot gebied. Ook jammer is de hele lang sleeplift naast een toch mooie piste; zonde… Toch zeker erg genoten daar! Apre-ski is gezellig en er is ook discotheekje die tot laat open is. Gemoedlijk sfeertje