Möppi's Hütte in Winterberg

Krijgt een 6.8 op basis van 8 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.bei-moeppi.de/

Wat vind jij van Möppi's Hütte?

Evaringen van gebruikers

Gast846
13 februari 2018 · 18:25

‘s Middags proberen lunchen hier. Hoewel het reeds is 13:30 was, zat het terras nog gezellig druk, maar toch een plaatsje voor twee gevonden. De tafeltjes die uit oude liftbakjes gemaakt zijn, zijn trouwens best leuk. Dan aanschuiven om iets te eten. Hoewel er volk tot buiten stond te wachten, toch maar aangesloten. Helaas ging de rij nog tot binnen verder… Na meer dan een half uir aanschuiven, nog steeds geen eten… en nog meer dan 4m aan te schuiven! Teleurgesteld dan maar even verder gaan eten, hier zie je mij nooit meer!

Gast593
29 november 2017 · 10:10

Geweldig maar soms een beetje druk en we kennen de eigenaar persoonlijk, dat helpt .-20018.jpg]

Gast475
24 oktober 2017 · 21:41

Möppi (Klaus) zelf heeft de leiding niet meer en dat komt de tent niet ten goede.
Hopelijk staat er dit jaarslimmer personeel…

Matthias123
30 maart 2016 · 15:27

Een sfeervolle (apres)skihut met lekkere apfelstrudel. De zelfbedieningsbar werkt snel en overzichtelijk, voor het eten kan het iets langer duren voordat het er is. De friet en schnitzel zijn wel van goede kwaliteit. En tja het duitse bier smaakt gewoon altijd ?

Met partner
valkie
10 juli 2015 · 20:44

Vrij goedkoop restaurant. Zelf afhalen in de keuken kan soms even wachten zijn maar het eten is wel goed! Ook is er genoeg ruimte om te zitten.

Met partner
Pien
11 maart 2015 · 14:00

Zowel een prima restaurant (voor de snelle hap over het algemeen) als gezellig voor de apres ski. Apfelstrudel is lekker hier.

Met partner
Pien
11 maart 2015 · 14:00

Zowel een prima restaurant (voor de snelle hap over het algemeen) als gezellig voor de apres ski. Apfelstrudel is lekker hier.

Met partner
Joke4
24 september 2014 · 17:41

Ideaal gelegen skihut met een authentieke wintersport sfeer. Apres ski muziek op de achtergrond, druk, heerlijke open haard, grote glazen bier en frisdrank. Prima snacks zoals braadworst en schnitzel. Ze hebben er trouwens de lekkerste apfelstrudel met vanillesaus die ik ooit heb gehad. Mijn moeder is slecht ter been en zij past altijd op ons zoontje. Maar door de fijne ligging kan je met de auto tot aan de piste komen en na 20 m lopen kan je je familie en of vrienden de piste zien afkomen. Ook fijn de speeltoestellen voor de kinderen. Alleen jammer dat de toiletten in de kelder zitten, trap lopen is zo onhandig met skischoenen aan.

Met familie

Reisplanner Winterberg

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 7 skihuur winkels in Winterberg
2
Skilessen
We hebben 7 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.