reisverzekering wintersport

Hoi

Ik las gister dit bericht op travel blog: http://travel.blog.nl/advertorial/2013/03/12/ik-ga-op-reis-e…
Heeft iemand ervaring met de reisverzekering van kruidvat voor op winterpsort?

alvast bedankt

lisa

Volgens mij scoren zij zeker niet slecht de kruidvat verzekering.

Let op de wintersportdekking, de 1 doet dat onder ‘gevaarlijke sporten’ de ander onder wintersportdekking.

Ik heb hem zelf via de Hema (doorlopend) als je maar let op de dekking voor je wintersportreis. Kruidvat zal als een intermediar fungeren voor een grote verzekeringsmaatschappij alleen sluit jij meestal een ‘online’ product.

Verzekeringsmaatschappijen zijn veelal boefjes maar je kan zo moeilijk zonder hun.

Je kan een test invullen wat jij graag gedekt wilt hebben en dan zie je de eventuele maandelijkse kosten met een rapportcijfer over de verzekeringsmaatschappij (link consumentenbond)
http://www.consumentenbond.nl/test/geld-verzekering/verzeker…
Sterkte veelal krijg je een welkomstgeschenk…ik destijds een saunabon voor 2, had ik mijn jaarpremie er toch alweer uit. Beetje raar altijd dat nieuwe klanten worden gelokt met beloningen zo kan je ieder jaar opnieuw afsluiten en profiteren. Ze verdienen immers genoeg.

Mijn reisverzekering staat er niet eens tussen. Dat is zeker een goede naar mijn weten, maar volgens mij hebben ze die niet meegenomen. Heb 'm lopen bij de Nederlandse klim en bergsport vereniging.

Not all who wander are lost

@Edwin.: de verzekering van de NKBV loopt bij W.A. Hienfeld, een assurantiekantoor uit Amsterdam. Prima kantoor, en een prima verzekering. Perfect voor klimsport en skiën.

@TheTaalman Dank je wel. Ik wist niet dat bij sommige verzekeraars de dekking voor wintersport onder gevaarlijke sporten valt. En het is inderdaad lastig omdat je niet zonder reisverzekering kan. Ze vergoeden volgens mij vaak ook maar een deel als er iets gebeurt. Zal de test even maken van de consumentenbond :). je kan je inderdaad ieder jaar wisselen of inderdaad voor het leukste cadeautje gaan. ik vond deze vergelijkingssite voor reisverzekeringen: http://www.topreisverzekeringvergelijken.nl/. Helaas kan je nog niet vergelijken op welkomsgeschenken…, maar wel op prijs. Inderdaad ze verdienen al genoeg!

@Hans@Edwin Zal ook even op hun site kijken voor de voorwaarden.

Als iemand hier zou melden dat hij de keuze voor zijn nieuw te kopen ski’s laat afhangen van het kadootje dat de verschillende fabrikanten erbij doen wordt ie voor gek versleten.
Bij verzekeringen vinden we het echter normaal ;-)

@Hans, alles is marketing. Ook fabrikanten van ski’s laten u en mij hard geloven dat een model '12 -'13 vele malen beter is als hun eigen voorgaande model. Ach sommige politieke partijen delen rode roosjes uit ;-) en laten ouderen voor hun eigen speciale ziektekosten opdraaien omdat dit niet meer te verzekeren valt.

Naast de hypotheek zijn de zorgverzekeringskosten de hoogste kostenpost van menig huishoudboekje.
Toch een Galaxy Tab 7 inch gekregen op het overstappen van Basis naar Basis…ik bedoel maar en de zorg kan niet goedkoper. Laat mij dat kadootje dan maar met beiden handen aanpakken en mijn medemens informeren dat er veelal een welkomstgeschenk klaarligt bij het afsluiten van een verzekering, gek genoeg. ;-)

Inderdaad is het lezen van een polis ook immer een goed advies maar wie ziet door de kleine lettertjes het bos nog. 1 ding is men wel over uit, de verzekeringsmaatschappijen zijn er zeker niet voor u. :-)

En wat heeft dat nu allemaal te maken met de wintersport verzekering van de Hema?!?

Pannenkoek; een castrerende discus die door een agrarische autochtoon tussen je benen geramd wordt

@bartus, helaas weer helemaal niets!

Even ademhalen en weer ontopic door…

MAND!

– we gingen weer ontopic verder –

@Gast520 (Lisa): https://verzekeringen.kruidvat.nl/reisverzekering/ ik denk dat een beste koop 2013 in de categorie alleenstaanden met wintersportdekking uitgegeven door de consumentenbond een mooie verzekering moet zijn.

Voor de ‘kadootjes’:
http://www.verzekeringsacties.nl/verzekering/reisverzekering…

@TheTaalman je hebt gelijk. ik vertrouw maar op de consumentenbond. uiteindelijk is de dekking msischien toch wel belangrijker dan het kadootje.

groetjes,

lisa.

Bedenk voor jezelf wat je minimaal gedekt wilt hebben en ga dan goed de voorwaarden + vergoedingen van een verzekering doorspitten. Daar heb je meer aan als de ervaring van een ander, want die kan helaas wel eens anders uitpakken.

When life gets too complicated.... SKI

Voor snelle vergelijking kan je ook terecht op http://www.independer.nl

Als je voor reisverzekeringen gaat en ook ‘wintersport’ aanvinkt, kom je een heel eind. Maar let wel op dat niet alle voorwaarden en kleine lettertjes zichtbaar zijn op de website van Independer.nl. Ga daarvoor altijd naar de eigen website van de verzekeraar (om bijvoorbeeld te weten of off-piste wel of niet onder hun definitie van ‘wintersport’ valt etc.).

In reactie op Gast091:

Voor snelle vergelijking kan je ook terecht op http://www.independer.nl

Cheizz op 18 mrt. 2013 12:01

Independer is overigens voor het grootste deel eigendom van Achmea.
Hoe ‘independent’ wil je het hebben? :(

Independer is ook geen vergelijkingssite, maar een online intermediair.

Ik heb vorige week mijn reisverzekering vergeleken via http://www.goedverzekerd.net/reisverzekering-vergelijken/… 3 dagen voordat ik op vakantie ging. Na wat berekeningen gedaan te hebben heb ik voor de reisverzekering van Unive gekozen aangezien deze als beste uit de test kwam volgende Consumentenbond.

Plaats een reactie