Gezellige Ski/Board maatjes gezocht 3 tot 5 man/vrouw!

Hallo allemaal,

Wij zijn drie mensen (Jarno uit Utrecht, Pieter uit Friesland en Emma uit R’dam) die elkaar eind 2013 via dit forum hebben leren kennen en met een stel anderen een leuke trip in en naar Serfaus/Fiss hebben beleefd.

Komend jaar kunnen wij drieën van die ‘oude’ groep wederom samen weg, maar dit willen we aanvullen met 3-5 ‘nieuwe’ ski/board liefhebbers. Een eerlijke M/V verdeling is wel zo leuk, als er iig maar 1 extra vrouw mee wil, dat is wel zo leuk voor onze skister!

Omdat we elkaars wensen kennen hebben we zo ook wat voorwaarden opgesteld voor een you-can-join-profiel. Als je je herkent en door de strenge selectie komt, weet ik zeker dat we een top tijd gaan beleven.
Nee, wij zijn erg low profile, maar zien onze ski/board vakantie graag:

  • Op de vaste datum van zaterdag 28 febr. t/m zaterdag 7 maart 2015
  • Met een groot ski gebied (vanaf 150 km)
  • Zeker en vast met een leuke apres ski
  • Met vervoer/acco (appartement) en skipas tot €600
  • Oostenrijk als land
  • Niet te ver van de pistes/liften

We zijn zeer flexibel en laten iedereen vrij in doen en laten. We zijn gevorderd, maar zijn geen absolute toppers, we staan vroeg op de piste, maar na 16.00u net zo graag naast de piste, en als je niet zo van apres ski houdt, houdt niemand je tegen. We zoeken gewoon gezellige mensen voor een hoop lol voor elk aspect van een wintersportvakantie, hierbij speelt leeftijd geen rol (wij allen eind 20 begin 30). Qua vervoer beschikken wij maar over 1 (wintersport proof) auto.

Meld je aan via dit item en daarna evt. via een PB. Kunnen we eens bekijken of/wanneer we kunnen meeten, en als het klikt, lekker boeken!

Dus feitelijk: - Gezocht 3 tot 5 personen – Denkt te kunnen voldoen aan genoemde wensen en vooral heel gezellig en flexibel is.

Plaats een reactie