locaties en data voor anwärter snowboarden

Hallo, kan iemand mij uitleggen waar ik de data kan vinden voor anwärter cursussen? Ik heb er nu een gevonden op http://www.sbssv.at/de/ausbildung/anwaerter/ maar deze data komen mij niet goed uit.
Er zijn ook enkele Nederlandse en Engelse sites maar dan is het een stuk duurder en deze zijn al geweest.
Alvast bedankt.

Prijs en data hangen af van het verband waarbij je het diploma wil halen.

De website die je vermeldt is die van de provincie Salzburg. Dat is normaal gezien de goedkoopste optie, maar je kan er de cursus enkel volgen indien je al een overeenkomst hebt met de skischool waar je wil gaan werken, en je geraakt (naar het schijnt) niet zo makkelijk aan een job in Tirol met een diploma van een ander verband.

Je kan de änwarter ook halen in Tirol, maar dat is wat duurder. http://www.snowsporttirol.at/ausbildung/termine/

Dan heb je ook de optie om het voor een deel in Nederland te doen, en een deel in Tirol. Dat is de duurste optie geloof ik. http://www.snowsportsacademy.com/snowsports-academy/opleidin…

Je hebt nog een aantal andere verbanden (Tirol & Salzburg zijn wel de grootste). Alle websites vind je hier: http://www.skilehrer.at/index.php?id=landesverbaende…
Op de website van elk verband vind je dan normaal gezien de data van cursussen.

Je moet je dus vooral afvragen wat je precies wil gaan doen met je änwarter (dit jaar nog lesgeven, in welke regio, etc).

Bedankt voor deze duidelijke informatie.
Ik heb hetzelfde gelezen op enkele andere websites over Tirol.
Zelf heb ik mijn CASI (Canadian Acc of Snowboard instructors) level 1 maar dit wordt ook niet erkend. en ik zal dus de anwärter moeten halen om les te kunnen geven in Oostenrijk.

Ik zou het liefst de komende maanden gaan les geven en mijn anwärter halen maar dat zal lasting worden aangezien de meeste scholen al genoeg personeel hebben.

Plaats een reactie