Appartement Januari voor 4 weken met betrouwbaar wifi

Ha wintersporters,

Ik wil heel graag een maandje in de sneeuw doorbrengen terwijl ik ondertussen verder werk aan mijn eigen bedrijf. Ik ben hiervoor op zoek naar een (betaalbaar) appartement met een betrouwbare WIFI verbinding.

De normale wintersportaanbieders zijn niet helemaal ingericht op de verhuur van 4 weken op rij, dus ik dacht de collectieve kennis van Wintersporters.nl aan te boren. Heeft er iemand een leuke locatie (bij voorkeur Oostenrijk, Frankrijk mag ook) waar het een maand lang goed vertoeven is?

Alvast dank voor de tips!

Wes

Ikzal eens voor je rondvragen, maar dat is wel Frankrijk

Click. Click. Peace

Ik weet niet welke maand je weg wilt, maar heb je al gekeken op http://www.airbnb.nl ? Keus genoeg volgens mij.

@Wesco, als je niet belachelijk veel data verbruikt is een mifi router misschien ook wel een optie. Zie bv. https://www.mifiwinkel.nl/

Ik gebruik die ook als ik op vakantie ga. Het is een routertje waar je een simkaart van een telecomprovider in kunt doen en vervolgens zet de router het 3G/4G signaal van de simkaart om in een wifisignaal. Je kunt een aantal apparaten tegelijk laten verbinden met de mifirouter zodat je met laptop, tablet en smartphone tegelijk online kunt. Het routertje is draagbaar en werkt op een accu waardoor je deze ook onderweg in de auto kunt gebruiken. Ik gebruikte het bijvoorbeeld ook als we gingen sightsee-en. Even opzoeken wat de bezienswaardigheden zijn in een bepaald plaatsje en waar er een restaurant zit met goede reviews kan dan gemakkelijk.

Groeten, Frank

@wesco, Mischien kun je je vraag ook op de vlgd site zetten http://www.oostenrijkforum.nl/
en kijk eens op de FB pagina van Nederlandstalige verblijven in Oostenrijk.

Dienten Die Alte schule

Een aantal jaar geleden heb ik precies hetzelfde gedaan, ook in januari. Was toen net geen 1000 euro huur kwijt voor de volledig maand hier: http://www.lachenette.fr/

Daarnaast een paar tips die belangrijk zijn als je langer dan een week gaat:

  • zoek een plek uit waar een grote stad in de buurt is om wekelijks boodschappen te doen tegen een schappelijk tarief en met meer keuze. En als je een keer iets nodig hebt wat de gemiddelde bergwinkel niet heeft dan kan je dit alsnog snel krijgen.
  • keuken moet goed uitgerust zijn
  • spullen om je appartement schoon te houden, stofzuiger, vaatdoek e.d.
  • een wasmachine en mogelijkheid om je spullen goed te drogen

Veel plezier in ieder geval. Elke dag op de ski/board voor zo’n lange tijd zal je niveau erg snel doen stijgen :)

Al gekeken op http://www.fewo-direkt.de? Daar kan je heel goed zoeken met jouw criteria.

Plaats een reactie