Snowboard schoenen

Goedenavond, alweer… haha.

Ik ga voor de eerste keer op wintersport en hoor veel verschillende verhalen over de schoenen. Is het echt drama met de schoenen die je krijg van de verhuur? En is het verstandig om gewoon eigen schoenen te kopen?

Of zeggen jullie van, nooit doen! Altijd huren of juist wel kopen!

Eerste keer snowboarden gewoon lekker huren. Als ze niet lekker zitten vragen om andere snowboard boots, als je nu koopt zonder ervaring weet je nog niet wat wel en niet goed zit

Precies wat Marijnt hierboven zegt.
Als het bevalt en je jaarlijks gaat kan ik zeker aanraden om eigen schoenen te halen, maar probeer eerst maar eens gewoon of het bevalt.

Inderdaad, met huren krijg je bij de meeste winkels gewoon nette spullen en je kan altijd wel ruilen als het niet lekker zit.

Dat de meesten hier vaak adviseren om te kopen heeft te maken met het feit dat we dan praten over mensen die de smaak te pakken hebben en al vaker gaan. Dan is het gewoon fijn om in ieder geval eigen schoenen te hebben. En dan weet je tenminste zeker dat het een investering is die het waard is. Het zou immers ook zonde zijn om schoenen te kopen terwijl je ze maar één keer gebruikt.

🏂

Plaats een reactie