tussenstop hotel

Hallo,
Binnen 3 weken vertrekken we met de auto richting Livingo.
Ik had graag al een dagje op voorhand vertrokken (rond de middag in België vertrekken) en ergens in de buurt van de Selfranga spoortunnel gelogeerd.
Zijn er nog mensen die tips hebben waar goed (en goedkoop) logeren is voor 1 nachtje op weg naar Livigno. Ikzelf had de buurt van Feldkirch in gedachte, maar andere ideeën en ervaringen zijn uiteraard welkom.
Waarom ik dit wil doen ? Ik had graag de spoortunnel genomen voor 10u , zodat ik de grootste drukte voor ben en ik ben geen persoon die de nacht kan doorrijden.
Alvast bedankt voor jullie feedback.
Nico

Livigno altijd leuk, wij gaan 15 febr. a.s. die kant op.

Wij rijden de Zwitserland route vanuit NL. Vertrekken om 12:30 en slapen in Tenningen en rijden de volgende dag richting Livigno. Staan rond 10:00/10:30 bij de trein wachttijd 30/45 min is onze ervaring,

Mijn advies kijk ff op https://autobahn-guide.com voor een Hotel onderweg.

Kies je de Zwitserland route dan zijn onderstaande Hotels wellicht een optie:
http://rebstock-bottingen.com
https://www.hoteldanner.de

Groeten, Harald

Hey hartelijk dank voor de tips en de website.
Voor ons is via zwitserland ook de kortste route, maar dacht eerst via oostenrijk te gaan, maar nu twijfel ik een beetje.
Ga het zeker bekijken.

Wij hebben beide routes gereden en vinden de Oostenrijk route veel drukken dan via Zwitserland. Moet eerlijk zeggen dat wij altijd in de voorjaarsvakantie rijden dan kan het drukker zijn, jullie reizen volgens mij week later dan is het ook nog druk.
Vanuit onze woonplaats rijden wij binnen 7 uur naar grensovergang stuk Zwitserland is max. 130 km veel controle en dan richting de trein, 30/45 min wachten en dan richting Livigno.
Route Zwitserland is rustiger dan Karlsruhe-stuttgart-Memmingen, op die laatste route rijden veel meer vakantie gangers in mijn beleving.
Succes met het maken van je keuze.

Groeten, Harald

Ik zoek altijd gewoon op Booking.com en dan daar via de kaart kijken welke hotels gunstig liggen voor snelweg enz. En je ziet in 1 oogopslag prijs en cijfer van recensies.

Plaats een reactie