Restaurant in Fiss voor 1ste avond

Dit onderwerp gaat over de bestemming Fiss
Luukas3 januari 2020 · 16:50

In februari staat onze wintersport (totaal 6 vrienden) gepland naar Fiss. Voor de 1ste avond ben ik op zoek naar een restaurant in het dorp. Iemand nog tips? Mag nieuw of authentiek zijn, maakt niet uit. En hoeft niet uitgebreid te zijn.

Hebben jullie toevallig ook nog tips voor leuke bergrestaurants buiten de top 5 lijstjes die op internet te vinden zijn?

Alvast bedankt!

Tiny-M3 januari 2020 · 17:07

Wij vonden Pizzeria Dolce Vita goed, maar het is daar wel echt heel druk. Reserveren dus vooraf.
En hij staat vast in de top 5 lijstjes, maar op de piste aan de Nordseite is de Zirbenhütte gewoon echt goed. Het is een enorm grote tent, maar super bediening en top gegeten daar.

pS3 januari 2020 · 17:18

Wij zijn een keer met een soort oud Russische rupsband-voertuig naar de WeiberKessl gegaan 's avonds, is leuk om een keer te doen en het eten is er naar Oostenrijkse normen zeker goed.

Jeffvdv3 januari 2020 · 20:37

Bonderosa, heerlijke biefstuk!

🎿🌨 Just go with the snoW 🌨🎿
Luukas4 januari 2020 · 20:19

Top, bedankt voor alle reacties!

JurrianvanLoo4 januari 2020 · 22:21

Over de drukte: je moet bij praktisch elk restaurant reserveren. Dus een must. Verder in het dorp: ‘bajazzo’ voor Italiaans, ‘Montana’ voor Oostenrijkse keuken. Op de piste: hög alm, wonne-alm, Weiber Kessel

Let it snow
ThomJ4 januari 2020 · 23:07

Inderdaad altijd reserveren. Dolce Vita kan echt vreselijk druk zijn. Met name tijdens de piekuren is het er altijd stampvol. Ik verbleef een week in het pension achter de pizzeria, dus heb het iedere dag kunnen observeren. Zelf ook 2 keer gegeten en dat was toen prima.

Hot Stone Fiss is me ook erg goed bevallen. Ze serveren daar goede burgers, en best wel snel. Die is alleen volgens google maps permanent gesloten. Misschien moet je ter plaatsen kijken of die nog bestaat?

APeters5 januari 2020 · 21:05

Al vaak genoemd, maar Dolce Vita is lekker eten. Wij zijn ook altijd erg enthousiast over ‘s Fassels. Lekker eten en gezellig zitten, maar ook druk. Zit een beetje achter in het dorp, achter het Kulturhaus. Bonderosa aan het begin van het dorp vonden we zo’n tegenvaller!

APeters5 januari 2020 · 21:14

Al vaak genoemd, maar Dolce Vita is lekker eten. Wij zijn ook altijd erg enthousiast over ‘s Fassels. Lekker eten en gezellig zitten, maar ook druk. Zit een beetje achter in het dorp, achter het Kulturhaus. Bonderosa aan het begin van het dorp vonden we zo’n tegenvaller!

henk94530 januari 2020 · 02:18

Bonderosa vonden wij vorige week een tegenvaller, we hebben twee keer gegeten bij Bajazzo, en eenmaal bij Dolce Vita waren beide super! Reserveren is in Fiss wel verstandig, alle gelegenheden zitten gemiddeld dagelijks vol. Voor het afpilsen in Fiss kun je bij Hackl's keller terecht, prima sfeer!

Voor de rest van de week misschien leuk om eens in Serfaus te kijken, genoeg leuke restaurants, een taxi is niet duur.

Op de piste qua bergrestaurants, zijn ze allemaal goed te doen, zeker wanneer je het spitsuur rond de middag mijdt heb je vaak een heerlijke plek!

*bericht bewerkt door henk945 op 30 jan 2020 02:20

Plaats een reactie