BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Privé skilessen

Privé skilessen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Mühlbach am Hochkönig

 • Brggmn 13-01-20 15:40
  Brggmn 13 januari 2020 · 15:40
  Goedemiddag,

  Graag informeerde ik naar de mogelijkheden voor privélessen in dit gebied. Iemand ervaring?

  Ik kan slechts 1 skischool vinden die dit gebied voorziet van lessen.

  Thanks!
 • Elly3 13-01-20 20:29
  Elly3 13 januari 2020 · 20:29
  Mulbach heeft ook maar een skischool Sport Klaus, skischool Top, vraag wel naar een Oostenrijker of iemand met Landes. Er werken veel jongelui waarvan ik twijfel of zij wel minstens Anwarter hebben. Zij zitten ook in Dienten. Daar heb je ook nog skischool Dienten.
  Je kan bij beiden informeren. Als je al kan skiën kun je er op de ski's heen anders stukje met de auto.
  Dienten Die Alte schule
 • vlam 13-01-20 21:16
  vlam 13 januari 2020 · 21:16
  Bij Sport Klaus kun je vragen naar Karl (Oostenrijker), daar heb ik zelf goede ervaringen mee met priveles (ski en snowboard). Floris (Nederlander) heb ik in de zomer ontmoet, die werkt ook bij Sport Klaus. Ik ga proberen in de voorjaarsvakantie te regelen dat mijn kinderen van hem priveles krijgen. Verder goede ervaringen met deze skischool in het algemeen. Veel plezier!
 • lve 14-01-20 18:58
  lve 14 januari 2020 · 18:58
  Afgelopen Kerstmis heeft mijn vrouw 2 dagen een paar uurtjes priveles gehad bij skischool Dienten Top in Dienten. De eerste dag beviel super. Was een jonge Nederlandse jongen met Anwarter. En hij gaf goed les.

  Omdat het goed was bevallen daarna voor de volgende dag nog een paar uur proberen te boeken, maar helaas was hij al volgeboekt. Er was een andere Nederlandse skileraar beschikbaar. Ook hij deed het super en had ook Anwarter.

  Er werken daar in totaal 7 Nederlandse skileraren. Omdat ook de kids daar les volgden, heb ik met enkele leraren gepraat. De eerste dag dat ze daar waren moesten achteruit van de zwarte piste skiën zodat de manager kon zien wat ze in hun mars hadden. Dus ze zijn in elk geval flink getest 😉
  Liefhebber van sneeuw, bergen en extreem weer.

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.