Is de Sottogudakloof nog steeds gesloten?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Wolkenstein (Selva)

In 2019 was de kloof nog gesloten na de heftige storm. Vorig jaar niet op wintersport geweest maar nu geboekt voor februari in Selva.
Wil nog steeds graag een keer naar de kloof, iemand enig idee of het weer opengesteld is?

*bericht bewerkt door moderator (Roel) op 14 okt 2021 14:09

Op de site:
https://www.serraipark.it/i-serrai/

lees ik:
“De SERRAI DI SOTTOGUDA zal geheel 2021 gesloten zijn voor de herstelwerkzaamheden van de schade veroorzaakt door de VAIA-storm in oktober 2018.”

Bedankt. Wij gaan pas in februari. Hoop dan dat ze klaar zijn.

Hoewel ik al meerdere malen in de Dolomieten ben gaan skiën (en overigens ook wandelen in de zomer) ben ik niet bekend met deze kloof. Is dit iets wat je ook in de winter kunt bezoeken? (op je skischoenen? en afgezien van dat t nu gesloten is).

null

Dank je. Lijkt me een mooi avontuur. Ik blijf in de gaten houden of ie nog geopend wordt.

Volgens onderstaande artikel hoeven we geen heropening vóór 2023 te verwachten. Dus dit seizoen is de kloof zeker nog niet open. https://www.telemat.it/i-nuovi-serrai-di-sottoguda-pronti-ne…
Wij zijn er in januari 2018 doorheen geskied na een tip van iemand die we bij een hütte spraken. Wij kende de kloof ook niet ondanks dat sommigen van onze groep al decennia lang in het gebied komen. Echt een verborgen pareltje. Hopelijk wordt het in oude glorie hersteld.

Ah, wat jammer. Heb er ook te laat van gehoord. Hopelijk lukt het dan nog in 2023. De leeftijd gaat ook een rol spelen 😜

hallo allemaal.
is echt een aanrader om er langzaam doorheen te skiën of doorheen te wandelen.(PRACHTIG elke keer weer)

Plaats een reactie