Baselayer met capuchon

Ik heb ooit bij de Decathlon van Wed’ze een baselayer (of second layer als je nog een dunne thermo eronder wil dragen) gekocht met een capuchon (of eigenlijk meer zo’n cap van een schaatspak). Bovendien heeft ie bij de nek een stukje om over je neus te trekken. Eigenlijk een soort ingebouwde balaclava.

Ik ben op zoek naar nog zoiets, maar kan het eigenlijk helemaal niet vinden. Ik weet dat Odlo ze ooit wel heeft gehad, maar daar zie ik ze nu ook niet meer.

Ik vind het erg prettig om te dragen als het niet te warm is. Vooral ook om m’n wat langere haar onder m’n helm te houden en dacht dat het nek gedeelte nu ook als ‘mondkapje’ gebruikt kan worden als er geen harde mondkapjesplicht is.

Wie nooit valt zal niet weten waar z´n grens ligt.

Is het toevallig deze? https://www.vinted.nl/heren/kleding/sportkleding-en-accessoi…

Ik vind op Vinted nog wel eens iets als het van een bepaald merk moet zijn en ik weet de kleur en kenmerken nog, maar het wordt niet meer gemaakt.
Ik vond hem via deze zoekopdracht: https://www.vinted.nl/vetements?catalog[]=1812&catalog[]=267…

Je kunt natuurlijk zelf nog je maat en kleuren aanpassen.

Haha ja, exact die! Thanks voor het vinden en goede tip :).

Wie nooit valt zal niet weten waar z´n grens ligt.

Baselayers met capuchon zijn er legio tegenwoordig, maar de meeste hebben een vrij ‘open’ capuchon, dus even zoeken naar een model dat over de kin komt (als je dat wil.
Ik heb een heerlijk van Mons Royale, maar toen ik er nog een kocht, was de capuchon iets veranderd, en sloot niet meer zo hoog.

Patagonia Thermal Weight in ider geval nog wel.

Plaats een reactie