Tips appartementen aan/bij de piste

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skiliftkarussell Winterberg

Over twee weken gaan we van woensdag t/m vrijdag naar Winterberg om te skiën. Welke appartementen raden jullie aan voor 4 personen?
Het liefst zitten we aan, of (zeer)dichtbij de piste. Als het appartement verder een beetje ruim is dan is dat ook mooi meegenomen.
We hoeven ook niet voor een dubbeltje op eerste rang, zo lang het qua prijs maar een beetje acceptabel is.

Hoor het heel graag! Bedankt alvast!

landal winterberg

Kun je helaas alleen maar op maandag of vrijdag inchecken waardoor het wel wat te prijzig wordt voor 2 nachten. Jammer, anders perfect!
Kan altijd even vragen of we ook kunnen inchecken op woensdag, misschien hebben ze dat liever dan dat ze het risico lopen dat ze het helemaal niet verhuren…

In ieder geval bedankt!

Brabander.nl
Appartementen en hotelkamers mogelijk van woensdag tot vrijdag.

ik blaas dit forum even nieuw leven in. Brabander en Landal zien er allebei goed uit. Onze zoon is 4 jaar en dit wordt zijn eerste ski ervaring. We willen hem graag (Nederlandse) ski les laten volgen. Waar zit je het best met een 4 jarige? Voor ons zelf maakt het niet veel uit, alles in functie van een top ski vakantie voor onze zoon :-)

Ik hoop dat er iemand ons kan verder helpen.

Op Campingplatz winterberg kun je caravans of een vakantiehuis huren. Bij de receptie kun je broodjes bestellen. Je loopt zo van de camping de piste op.
Niet verder vertellen. www.campingplatz-Winterberg.de

Plaats een reactie