Verbinding Funivie Seceda en Funicolare Resciesa

Dit onderwerp gaat over de bestemming Val Gardena

Hallo allemaal, weet iemand of er een busverbinding is tussen Funivie Seceda en Funicolare Resciesa, of moet je dat lopend doen?

Ja, er zijn enkele dorpslijnen in Ortisei. De meeste accommodaties geven hun gasten een kaart waarmee je het openbaar vervoer in heel Südtirol gratis kan gebruiken. https://www.suedtirolmobil.info/fileadmin/pdf/2023/355_20231…

*bericht bewerkt door Mathijs! op 27 nov 2023 17:19

Er zijn lokale skibuslijnen, maar die komen niet heel erg frequent bij bovengenoemde liften. Tussen die liften kun je beter lopen.

*bericht bewerkt door paolie op 27 nov 2023 17:36

Er zijn lokale skibuslijnen, maar die komen niet heel erg frequent bij bovengenoemde liften. Tussen die liften kun je beter lopen.

paolie op 27 nov 2023 13:34

OK, bedankt. Is de piste vanaf de top van Resciesa naar de gondel terug naar Seceda de moeite waard, of is het beter om direct terug te gaan met de Funivie Seceda vanaf de basis naar de top?

Geen hele spannende piste. Wel mooi door het bos. Op het eind een stuk klunen.

Mr. Slow

Ik vind het ook geen fijn stukje. Soms moet het om samen met je skivrienden een dagje samen er op uit. Even roltrappen en dan een wandelingetje bus halte voorbij lopen en dat zet ik even flink de pas in anders word het ook nog winkelen.🙂
Het zou met de bus kunnen, maar dit is helemaal niet ideaal.

Plaats een reactie