Aangeboden: Twee tweepersoonskamers in Hotel Almlust, Flachau van 17-24 febr. 2024

Aangeboden: Twee tweepersoons hotelkamers in Hotel Almlust, Flachau, Oostenrijk van zaterdag 17 feb - zaterdag 24 feb 2024. Waarde: 4.256,- Euro.

Wegens omstandigheden kunnen we er zelf niet de hele week heen en willen de kamers voor de hele week beschikbaar stellen aan u tegen een korting van 40 procent op de prijs, ofwel voor 2.550,- Euro.

Informatie over hotel: https:www.almlust.com/de/

Informatie over de betreffende kamers (Almsmart Plus Doppelzimmer): https:www.almlust.com/de/zimmer-appartements-chalets/zimmerd…!

null
null
null
null
null

Pas ff de linkjes aan, die werken niet. Prima aanbod zo te zien, succes.

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

Ik heb in het verleden ook een skireis niet kunnen doen met een non refundable tarief op de hotelkamer. Het hotel is wel akkoord gegaan met mijn voorstel om de kamer te annuleren, dit was 1 week vóór aankomst, en mij de helft te restitueren. Volgens mij is de kamer daarna nog gewoon verkocht voor de volle pond in hoogseizoen. Wat ik probeer te zeggen, probeer je kamers te annuleren en stel voor dat je maar 60% retour ontvangt. Zeker in hoogseizoen zou het hotel deze 2 kamers binnen een week nog kunnen verkopen. Hotel is ook volgeboekt zag ik. Is nog lucratiever voor het hotel dan dat je niet annuleert maar niet komt opdagen.

Plaats een reactie