Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Wintersportwinkel voor 150.000 euro leeggeroofd

Rogier op 01 november 2022· 2 reacties

Boreas wintersport in Noordwijk Beeld: Facebook Wintersportspecialist Boreas Noordwijk
Boreas wintersport in Noordwijk Beeld: Facebook Wintersportspecialist Boreas Noordwijk

Afgelopen zaterdagnacht hebben inbrekers voor 150.000 euro aan wintersportkleding gestolen in de wintersportwinkel Boreas in Noordwijk. De gehele Goldbergh collectie is meegenomen.

Politie snel ter plekke

Volgens Omroep West was de eigenaar Tom Kneppers, evenals de politie, snel ter plekke. Van de inbrekers was echter al geen spoor meer te bekennen. De deur van de winkel was er compleet uitgehaald. Kneppers is niet verzekerd tegen dit soort inbraken en dus komt het verlies geheel voor eigen rekening. De politie is een onderzoek gestart en doet verder geen mededelingen over de waarde en kan nog geen signalement geven.

De post van Boreas op social media
De post van Boreas op social media

Winkel gewoon open

De winkel is gisteren wel gewoon open gegaan. Je kunt nog steeds langs voor merken als Bogner en Peak Performance. Bij Omroep West geeft Knepper aan dat hij gewoon door wil met de zaak: ‘Het zou flauw zijn om nu het bijltje erbij neer te leggen. Na twee jaar corona laat ik me niet kisten.’

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Oh wat een rot streek, en ook niet verzekerd dat is wel beetje suf, Sterkte voor de gedupeerde. Denk niet dat we hier op het forum veel Goldbergh dragers hebben. Als er straks veel mensen mee rondlopen, maar eens vragen waar ze het gekocht hebben :(

*bericht bewerkt door Elly3 op 01 nov 2022 13:03

Dienten Die Alte schule

Tsja, om gek van te worden. Het zou toch wat zijn om gewoon een baan te hebben en je geld eerlijk te verdienen. Roven en oplichten zijn de beroepen van nu!

Plaats een reactie