Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Zermatt Unplugged is weer terug

~verwijderd~ op 07 oktober 2021· 2 reacties

Zermatt Unplugged is van 5-9 april 2022 (foto: zermatt-unplugged.ch)
Zermatt Unplugged is van 5-9 april 2022 (foto: zermatt-unplugged.ch)

Ben jij een muziekliefhebber en vind je het niet erg om met een prachtig Alpenuitzicht te luisteren naar bijvoorbeeld Passenger, James Bay of Boy George & Culture Club? Dan zou Zermatt Unplugged het lentefestival kunnen zijn voor jou. Komend seizoen vindt het festival plaats van 5 t/m 9 april 2022.

Wat kun je verwachten?

Zermatt Unplugged biedt veelbelovend nieuw talent en bekende namen een kans om op te treden in het beroemde Zermatt, waar ze in de main stage (grote festivaltent in het dorp) optreden of op kleinere stages op de berg. Na een 2-jarige coronastop komt dit lentefestival namelijk weer terug. De eerste editie vond plaats in 2007 als een ‘Singer-Songwriter Festival’, en het is inmiddels uitgegroeid tot een 5-daags festival met meer dan 100 optredens verspreid over 17 stages.

Rust en kalmte

Naast alle uitbundige, jongere festivals is Zermatt Unplugged een echt rust en kalmte festival. Er zijn ook partnerrestaurants en -hotels waar het na de muziek goed toeven is. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Houd de week van 5-9 april dan vrij. Tickets zijn nog niet te koop dus houdt de officiële site in de gaten.

~verwijderd~

Hm. Ik wilde juist die week gaan skiën. Hoe werkte dat in het verleden? Met een speciale (duurdere) skipas of zo?

Hm. Ik wilde juist die week gaan skiën. Hoe werkte dat in het verleden? Met een speciale (duurdere) skipas of zo?

DrPhil op 07 okt 2021 15:11

2,5 jaar geleden zaten wij die week in Zermatt: niets van gemerkt in het skigebied, de meeste eventlocaties zijn beneden in het dorp.

Plaats een reactie