Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Flash Sale bij Sunweb: 25 euro extra korting p.p.

Roel op 09 oktober 2020· geen reacties


Sunweb heeft een tijdelijke actie voor snelle beslissers. Bovenop de geld-terug-garantie en de omboekmogelijkheid krijg je 25 euro korting per persoon als je dit weekend boekt. De actie geldt tot en met maandag 12 oktober.

Wat moet je doen?

Gebruik kortingscode FLASH25 voor €25,- korting per persoon. Voor een gezin van vier personen levert dit dus een voordeel op van 100 euro. Daarnaast gelden de versoepelde voorwaarden vanwege corona:

  • Geld-terug-garantie bij code rood of oranje vanwege corona;
  • Gratis omboeken of omboeken tot 6 weken voor vertrek;
  • Skigarantie;
  • Veilig op wintersport met de vakantie checklist.

De actie loopt t/m 12 oktober 2020.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Roel
is sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman en redacteur. Dagelijks schrijft hij over zon, sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie