Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Rodelen onder de volle maan in de Pays des Ecrins

Redactie op 12 januari 2022· geen reacties

null

‘s Nachts rodelen in het licht van de volle maan! Vanaf dit jaar kan dat in het Franse Pays des Ecrins. Terwijl de bergen op surrealistische wijze door de maan worden verlicht, opent het skioord Puy Saint Vincent na zonsondergang zijn rodelpiste. Het uitzonderlijke licht en de weerspiegelingen op de toppen staan garant voor onvergetelijke ervaringen. De afdaling begint op 1800 meter en je daalt af tot 1400 meter over een geweldige rodelpiste. Je mag deze piste alleen op met stevige sledes voorzien van sterke metalen remmen. En dat is niet voor niets, spektakel is verzekerd!

Hondensledetocht bij zonsondergang

Vind je het wel wat? Dit soort activiteiten in het donker of bij het vallen van de nacht? Denk dan ook aan een hondensledetocht bij zonsondergang. Maak kennis met de wereld van de musher en het leven van zijn honden. Nadat je de honden hebt leren kennen en de veiligheidsbriefing hebt gevolgd, laat je je door de musher leiden voor een onvergetelijke rit in de slee (30 minuten). Daarna mag je de honden verzorgen en geef je de dieren te eten.

null

Het lichtgevende bos

La forêt lumineuse, het lichtgevende bos, is een magische verlichte nachtwandeling in Puy Saint Vincent en Pelvoux-Vallouise. Zin in een uniek moment onder de sterrenhemel? Dankzij interactieve LED’s die langs een pad zijn aangebracht, worden bezoekers tijdens de wandeling ondergedompeld in een magische dimensie. Deze animatie, doorspekt met lichtshows, staat garant voor een bijzondere ervaring.

Kijk hier voor alle andere activiteiten in de Pays des Ecrins

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een promotioneel artikel gelezen. Dat betekent dat de redactie van Wintersport.nl in samenwerking met de partner bekijkt hoe we hun boodschap zo goed mogelijk over kunnen brengen. Het artikel is dus geschreven door de redactie, maar goedgekeurd door de partner. Daar ontvangen we een bedrag voor. » Lees meer

Redactie

Plaats een reactie