Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Paul de Groot en Loïc Isliker zijn geen onbekende in de Nederlandse freeridewereld. Deze mannen nemen ons vanaf nu mee met hun avonturen in de sneeuw. En, zet je schrap want dit wordt spectaculair. Denk aan dikke poeder, steile wanden en hard skiënde mannen. Alleen al de kwaliteit van het beeld (en ook wel een beetje omdat het van Nederlandse makelij is) maakt het allemaal de moeite van het kijken waard. Maar deze filmpjes gaan verder dan alleen maar lekkere freeride beelden.

Webserie Hidden faces

Natuurlijk is dit jaar wintersport zo goed als onmogelijk. Maar zoals Paul de Groot en Loïc zeggen: “We kijken graag naar wat er wel mogelijk is en willen je mee op avontuur nemen. Juist is deze tijd, want we weten, dat hebben we afgelopen weekend gezien, dat de passie voor wintersport in NL enorm groot is.” En daarom zijn ze begonnen met het maken van de webserie Hidden faces. In deze serie willen ze niet alleen de gave afdaalbeelden laten zien maar komt de gehele weg naar die afdaling aan bod: "Naast dat wij natuurlijk onszelf uitdagen en het meest spectaculaire terrein opzoeken willen we “de weg er naar toe” laten zien. Dit begint vaak thuis al met de voorbereiding en discussies over de keuze welke hellingen we gaan benaderen. In de afleveringen proberen thema’s langs te laten komen als: Safety, Materiaal, navigatie, besluitvorming en hordes die spontaan op ons pad komen. ".

Eigen productie

De jongens filmen en monteren alles zelf. En het moet gezegd dat doen ze geweldig goed. Het zijn echt lekkere beelden. De voertaal in de serie is Engels, dit omdat ze vaak ook met buitenlandse vrienden op stap gaan en om de webserie ook buiten Nederland te kunnen tonen. De eerste aflevering is een korte kleine afdaling waarbij het vooral draait om een introductie en om in de stemming te komen voor de volgende afleveringen. En, ik heb alvast zin in de volgende afleveringen, jullie ook?

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Togi19 februari 2021 · 20:00

Ziet er goed uit, ben benieuwd naar het vervolg

Reggie20 februari 2021 · 08:48

woW!!! Wat gaaf en mooie beelden! Ik ben benieuwd naar de volgende videos. Portes du soleil is ook een van mijn favouriete offpiste gebieden.

RoteHersentote21 februari 2021 · 11:04

Haha, een, twee, drie, let’s go!!

Een prachtige afdaling, ben benieuwd naar het vervolg…

michelr21 februari 2021 · 13:40

Heerlijke beelden

FreeriderJob22 februari 2021 · 08:20

Top boys, goed initiatief! Rip the powder!

Spatzuiver7524 februari 2021 · 10:14

Ziet er vet uit!

Slush24 februari 2021 · 13:23

Heel fraai!

Plaats een reactie