Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

SnowWorld Antwerpen nu ook officieel geopend

ChristopheJ op 21 december 2023· 6 reacties

365 dagen perfecte condities in SnowWorld Antwerpen
365 dagen perfecte condities in SnowWorld Antwerpen

Hoewel de Antwerpse indoorpiste ‘Aspen’ na de aankondiging van de overname door SnowWorld nooit écht is gesloten, werd vandaag toch de officiële (her)opening gevierd van ‘SnowWorld Antwerpen’.

Antwerpen sportstad

Antwerpen is ondertussen de achtste indoor sneeuwbaan die SnowWorld rijk is en meteen de eerste Belgische vestiging. Een duidelijk trotse burgemeester Bart De Wever (die zelf de piste ook testte vandaag) is blij dat “De sportstad Antwerpen ondernemers overtuigt om te investeren in goede infrastructuur voor de vele sporters in en rond de stad”. Hij bedankt uitdrukkelijk de Belgische ondernemer Marc Coucke die achter de SnowWolrd groep als investeerder optreedt en ook bij de opening vandaag present tekende: “De sneeuwkwaliteit van SnowWorld is de beste die je kan vinden: 365 dagen per jaar en nooit wind of regen”, aldus Coucke.

Tegen 2030 klimaatneutraal

Ook de CEO van SnowWolrd, Wim Hubrechtsen, nam het woord. De voornemens van de groep zijn ambitieus maar concreet:

  • Wintersport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen
  • Tegen 2030 alle sites klimaatneutraal maken
  • Iedereen kansen geven: zo krijgt de stad Antwerpen 200 toegangskaarten om gratis lessen te volgen voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben

Ben je benieuwd naar deze nieuwste telg van SnowWorld? Kristy ging alvast een kijkje nemen en maakte hier een reportage over. Deze kan je bekijken door hier te klikken.

ChristopheJ
schrijft voor wintersport.be. Familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.

Plaats een reactie

Snowworld is de wereld aan het bombarderen met reclame

Iedereen kansen geven: zo krijgt de stad Antwerpen 200 toegangskaarten om gratis lessen te volgen voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben

Hilariteit alom!

Bla, bla, bla.

Tsja Bartje, al die punten zijn lachwekkend…😂🤣
•Als je het toegankelijker wilt maken moet de prijs omlaag.
•Een site klimaatneutraal maken…🙄
•Jullie mogen allemaal een keer de hal in, prima initiatief alleen is 200 dan weer heel weinig en het lachwekkendst is nog wel dat als je het als gezin financieel moeilijker hebt je er geen reet aan hebt want daarna kun je toch niet meer want kost gewoon teveel geld🤑

LA NORMA😍☃️

Weet iemand hoe lang de (langste) baan daar is en wat zijn hellingspercentage of hellingshoek is? Of weet iemand hoe hij zich verhoudt tot baan 3 in Zoetermeer?

Edit: ik heb de meeste antwoorden gevonden op https://www.wintersport.nl/weblog/21/12/2023/op-verkenning-i…. Ik ben alleen nog benieuwd naar zijn hellingshoek/percentage.

*bericht bewerkt door FrankieGTH op 25 dec 2023 18:10

“Klimaatneutraal” 😂😂

“Klimaatneutraal” 😂😂

S_t_e_v_e op 26 dec 2023 02:04

Met een achterhaalde fossiele “wij willen gewoon nooit niks veranderen” mentaliteit, kom je er uiteraard nooit …
https://www.eoswetenschap.eu/tag/klimaatneutraal

*bericht bewerkt door evert op 26 dec 2023 08:14

Plaats een reactie