Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Kijk hier waar je dit weekend in België kan skiën!

ChristopheJ op 30 november 2023· geen reacties

Foto: FB Piste De Ski Ovifat
Foto: FB Piste De Ski Ovifat

Zoals je in het videoweerbericht van Roel kan horen is er een pak sneeuw onderweg naar de Alpen. Maar ook in België blijft het koud én het heeft gesneeuwd in de Ardennen, tot 20 centimeter in de Hoge Venen en Oostkantons. De ingrediënten voor een heuse herfstopening dit weekend!

Blauw en groen open in Ovifat

Zonet kondigde het skigebied Ovifat aan op haar facebookpagina dat alles in gereedheid wordt gebracht om dit weekend te openen.
Vanaf zaterdagochtend kunnen zowel de slee als de ski’s van stal voor winterpret in de Belgische Ardennen. Zowel de blauwe als de groene piste zullen toegankelijk zijn en ook de skiverhuur en horeca zijn in blijde verwachting van de wintergasten. Hieronder vind je een overzicht. Wie gaat er een kijkje nemen?

Foto: FB Piste De Ski Ovifat
Foto: FB Piste De Ski Ovifat

Sleeën en webcams kijken

Op de website van Baraque de Fraiture staat te lezen dat de piste voor sleeplezier geopend is bij 4cm sneeuw en aanhoudende koude. Skiën is hier helaas geen optie maar voor de winterliefhebbers zeker een alternatief. Ondertussen blijft het ook gewoon genieten van de mooie webcams in de Ardennen. We maakten een overzicht:

ChristopheJ
schrijft voor wintersport.be. Familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.

Plaats een reactie