Miggel

654 weken lid

Niveau

Snowboarden
Beginner

Favorieten

Favoriete land
Italië

Bestemmingen

Laatste reviews

Krippenstein - Obertraun
15 april 2009 · 10:28

Krippenstein is een echt free-ride gebied voor gevorderden. Je hebt hier dan ook niet echt iets te zoeken als er geen nieuwe sneeuwval is geweest.

Bij drukte is het aan te raden om een gids te huren, zodat je nog op plekjes kan komen die niet verspoord zijn. Ook kom je dan op de mooiste plekjes met de mooiste uitzichten en omgevingen.

Stubaier Gletscher
15 april 2009 · 10:17

Paasweekend 2009 hier geweest. We sliepen in Fulpmes en door de warmte (daar 20+ graden) moesten we wel elke dag naar de Gletscher.
Vanaf Fulpmes is dat dan toch een klein halfuurtje rijden.

Op de Gletscher was het nog steeds onder de 0 graden en daardoor bleven de pistes vrij goed begaanbaar. In de middag waren de afdalingen die onder de 2500 mtr lagen wel papperig, maar aan de top bleef het goed hard.

Ik vond het erg druk, maar blijkbaar zijn ze dat gewend, want de restaurants waren er op berekend. Weinig sfeer in de eet gelegenheden en veel lopendeband werk.

Het gebied zelf is vrij gemakkelijk. Veel blauwe en ‘licht’-rode pistes. De liften zijn goed verdeelt en je kan gemakkeilijk jezelf links en rechts over de berg bewegen. Voor de 4 dagen skien was het prima, maar veel langer moet je er niet zitten. Qua gebied een aanraden voor een weekend wintersporten (vooral in het voorjaar). Maar dan liever een wat rustiger weekend.